Vuletić: Umišljene insinuacije doktora Terzića!

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić odgovorio je generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću na njegove primedbe na račun uprave crno-belih i poklanjanje dresa sa brojem 4 treneru Liverpula Jirgenu Klopu.

Fudbal 13.11.2018 | 23:20
Vuletić: Umišljene insinuacije doktora Terzića!
Izjava Zvezdana Terzića u intervjuu MONDU u kojoj je kritikovao ponašanje uprave Partizana koja je bila ugostila fudbalere Liverpula u svom trenažnom centru i pritom poklonila treneru Jirgenu Klopu dres sa brojem 4, odmah je naišla na reagovanje u Humskoj.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je u izjavi dostavljenoj MONDU, a u želji da se čuje i druga strana, negirao da dres sa brojem 4 koji je poklonjen Klopu ima bilo kakve veze sa porazom Zvezde u engleskom gradu 4:0, već da je taj broj Nemac nosio tokom igračke karijere.

Evo cele izjave Vladimira Vuletića:

"U svojoj taštini oholosti, čovek, za kojeg 20 dana nismo čuli ništa o poslednja dva rezultata kluba koji predvodi, sada imputira Partizanovim čelnicima nekakvu nezrelost i objašnjava da je dres sa brojem 4, poklonjen kao znak pažnje Jirgenu Klopu, nekakva aluzija na broj primljenih golova Zvezde u Liverpulu.

Kao mali prilog njegovoj doktorskoj disertaciji, sklon sam da ga podsetim da je Klop najveći deo svoje igračke karijere nosio broj 4 na dresu. Ovaj je trener pokazao izuzetno poštovanje prema Srbiji noseći na reveru znak Natalijine ramonde i Albanske spomenice u znak sećanja na veliki trijumf Srbije nad njegovom zemljom u Velikom ratu (Prvom svetskom ratu).

To poštovanje ovom njegovom gestu, naše crveno-belo navijačko aerodromsko osoblje nije uzvratilo istom merom, a ostaje prava misterija kojim je deduktivnim metodama uvaženi doktor tumačio simboliku broja 4 izuzev po onoj narodnoj da se 'svako češe tamo gde ga svrbi'.

Po toj njegovoj (Terzićevoj) neupitnoj logici, kada bi u goste Partizanu došao sadašnji trener Pari Sen-Žermena Tomas Tuhel i dobio na dres sa brojem 6, postavlja se pitanje kakva bi tada bila doktorova asocijacija, uprkos činjenici da je Tuhel tokom svoje igračke karijere u Študgeter Kikersu i Ulmu najčešće nosio baš broj 6 na dresu.

Nije on propustio ni da parafrazira Njegoša govoreći kako to "biva što biti ne može".

Njegoš i direktor Zvezde imaju samo jednu zajedničku odrednicu: Crnu Goru. Prvi je bio njen vladika i gospodar, a drugi begunac na njenoj teritoriji u vreme istrage interpola".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar