Будућност: Није добро, али Џикић остаје!

Председник шампиона АБА лиге Драган Бокан ванредно се обратио новинарима, говорио о тренутној ситуацији и пружио подршку тренеру.

Кошарка 13.11.2018 | 09:15
Будућност: Није добро, али Џикић остаје!
Турбулентне недеље и дани у КК Будућност.

Регионални првак доживео је два пораза у дербијима АБА лиге (против Звезде, па Цедевите), свих шест неуспеха у Евролиги и ти лоши резултати "обојили" су почетак сезоне у Подгорици, уз незапажене наступе већине иностраних појачања.

Након седмице у којој је "Морача" звиждала појединим Американцима у плавом дресу и дан након тријумфа у црногорском дербију против Морнара, председник Будућности Драган Бокан заказао је ванредну конференцију за новинаре, после заседања клупског управног одбора.

Први човек Подгоричана констатовао је да су досадашњи резултати лоши, али да тренер Александар Џикић има подршку да настави посао.

"Управни одбор није задовољан постигнутим резултатима у досадашњем току сезоне. Донели смо одлуку да без обзира на лоше резултате дамо подршку стручном штабу на челу са Александром Џикићем и играчима", рекао је Бокан.

Он је, такође, најавио и долазак појачања.

"Ако тржиште буде дозвољавало биће промена у играчком кадру", додао је Бокан.

Наредну прилику да тимски и појединачно поправе утисак, "плави" ће имати у четвртак против Басконије у "Морачи", а затим ће у недељу, на истом месту, играти дерби АБА лиге против Партизана.

Извор: мондо.рс/мондо.ме

Коментари / 0

Оставите коментар