Budućnost: Nije dobro, ali Džikić ostaje!

Predsednik šampiona ABA lige Dragan Bokan vanredno se obratio novinarima, govorio o trenutnoj situaciji i pružio podršku treneru.

Košarka 13.11.2018 | 09:15
Budućnost: Nije dobro, ali Džikić ostaje!
Turbulentne nedelje i dani u KK Budućnost.

Regionalni prvak doživeo je dva poraza u derbijima ABA lige (protiv Zvezde, pa Cedevite), svih šest neuspeha u Evroligi i ti loši rezultati "obojili" su početak sezone u Podgorici, uz nezapažene nastupe većine inostranih pojačanja.

Nakon sedmice u kojoj je "Morača" zviždala pojedinim Amerikancima u plavom dresu i dan nakon trijumfa u crnogorskom derbiju protiv Mornara, predsednik Budućnosti Dragan Bokan zakazao je vanrednu konferenciju za novinare, posle zasedanja klupskog upravnog odbora.

Prvi čovek Podgoričana konstatovao je da su dosadašnji rezultati loši, ali da trener Aleksandar Džikić ima podršku da nastavi posao.

"Upravni odbor nije zadovoljan postignutim rezultatima u dosadašnjem toku sezone. Doneli smo odluku da bez obzira na loše rezultate damo podršku stručnom štabu na čelu sa Aleksandrom Džikićem i igračima", rekao je Bokan.

On je, takođe, najavio i dolazak pojačanja.

"Ako tržište bude dozvoljavalo biće promena u igračkom kadru", dodao je Bokan.

Narednu priliku da timski i pojedinačno poprave utisak, "plavi" će imati u četvrtak protiv Baskonije u "Morači", a zatim će u nedelju, na istom mestu, igrati derbi ABA lige protiv Partizana.

Izvor: mondo.rs/mondo.me

Komentari / 0

Ostavite komentar