Нова главобоља за Муриња!

Повредио се Марсијал! После Пола Погбе још један фудбалер Манчестер јунајтеда се повредио. У питању је најбољи стрелац екипе у овој сезони, Антони Марсијал.

Фудбал 13.11.2018 | 08:45
Нова главобоља за Муриња!
Француз је утакмицу са Манчестер ситијем у којој је у 58. минуту постигао гол из пенала, завршио повређен па је био принуђен да откаже позив у репрезентацију Француске.

Селектор светских правака Дидије Дешан је ставио на списак Марсијала, први пут од завршетка Мундијала, али сада је био принуђен на промену, па је уместо њега позвао Александра Лаказета.

Марсијал је у дербију Манчестера постигао шести гол на последњих седам мечева за Јунајтед, тако да ће бити велики проблема за екипу уколико се ускоро не опорави.

Некадашњи нападач Монака је раније током сезоне имао неспоразуме са менаџером Жозеом Мурињом, било је чак говора и да ће напустити клуб, нарочито јер је био незадовољан минутажом у Јунајтеду која га је коштала губитка места у репрезентацији за Мундијал у Русији.

Осим Марсијала, у репрезентацији "триколора" неће бити ни Пола Погбе. И он се из кампа у Клерфонтену после прегледа од стране доктора Франка ле Гала, вратио у Манчестер. Њега ће на утакмицама са Холандијом у Лиги нација и Уругвајем (пријатељски меч) заменити везиста Тотенхема Муса Сисоко.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар