Nova glavobolja za Murinja!

Povredio se Marsijal! Posle Pola Pogbe još jedan fudbaler Mančester junajteda se povredio. U pitanju je najbolji strelac ekipe u ovoj sezoni, Antoni Marsijal.

Fudbal 13.11.2018 | 08:45
Nova glavobolja za Murinja!
Francuz je utakmicu sa Mančester sitijem u kojoj je u 58. minutu postigao gol iz penala, završio povređen pa je bio prinuđen da otkaže poziv u reprezentaciju Francuske.

Selektor svetskih pravaka Didije Dešan je stavio na spisak Marsijala, prvi put od završetka Mundijala, ali sada je bio prinuđen na promenu, pa je umesto njega pozvao Aleksandra Lakazeta.

Marsijal je u derbiju Mančestera postigao šesti gol na poslednjih sedam mečeva za Junajted, tako da će biti veliki problema za ekipu ukoliko se uskoro ne oporavi.

Nekadašnji napadač Monaka je ranije tokom sezone imao nesporazume sa menadžerom Žozeom Murinjom, bilo je čak govora i da će napustiti klub, naročito jer je bio nezadovoljan minutažom u Junajtedu koja ga je koštala gubitka mesta u reprezentaciji za Mundijal u Rusiji.

Osim Marsijala, u reprezentaciji "trikolora" neće biti ni Pola Pogbe. I on se iz kampa u Klerfontenu posle pregleda od strane doktora Franka le Gala, vratio u Mančester. Njega će na utakmicama sa Holandijom u Ligi nacija i Urugvajem (prijateljski meč) zameniti vezista Totenhema Musa Sisoko.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar