Крстајић о Павкову...

"Ако је Данијел добио позив. . . " "Ради се о момку за кога ради време. Пратим све играче и то сам данас показао", рекао је селектор "орлова" о центарфору Звезде.

Фудбал 12.11.2018 | 20:15
Крстајић о Павкову...
Селектор Србије Младен Крстајић саопштио је у понедељак накнадне промене у списку играча за утакмице против Црне Горе и Литваније, а повратак Данијела Алексића међу "орлове" био је најзвучнија вест са те конференције.

Током разговора са новинарима, шеф струке "орлова" био је упитан и за добре наступе српских нападача прошле недеље.

Лука Јовић постизао је голове за Ајнтрахт и на гостовању Аполону и у мечу против Шалкеа,Александар Митровић дао је сумњиво поништен Фуламов погодак против Ливерпула, кога је претходно у Београду срушио Милан Павков, двоструки стрелац за Звезду у мечу Лиги шампиона...

"Што се тиче свих играча, не само нападача, радујемо се кад играју и кад играју добро. У овом моменту имамо 2-3 играча који нажалост нису у стартној постави у својим тимовима, али велики број играча игра", рекао је Крстајић.

Селектор је посебно говорио о Павкову и његовој партији каријере против Ливерпула.

"Драго ми је да је Звезда направила заиста добар резултат и за српски фудбал и за сам клуб. Што се њега тиче, ради се о момку за којег време ради и који би требало да се доказује. Дао је два гола, није спорно ништа, међутим да би ушао у репрезентацију потребан је континуитет. Он није играч на кога се не рачуна и који се не гледа. Напротив, пратим све играче као и њега, то показује и данашњи позив за Алексића", објаснио је Крстајић.

Селектор је кроз шалу упитан и за будућу позицију и статус капитена Александра Коларова, с обзиром на то да је Милан Родић био запажен на гостовању Црној Гори, а да је Филип Костић у Ајнтрахту "заузет" по читавој левој страни терена.

"Без обзира на позицију на којој се налазим, мислим да није ни време, ни место за шалу. Ми се сигурно нећемо тако понашати у суботу, ни у уторак, када будемо играли утакмице. Шалићемо се кад направимо резултат који смо зацртали", уозбиљио је разговор Крстајић.

"Родић је одиграо како смо очекивали од њега, али има два жута картона. Што се тиче Костића, у Франкфурту игра у систему 3-5-2 и 'затвара' по целој левој страни, у овом моменту имамо играча који је капитен и вођа ове екипе. Систем нећу мењати", доследан је селектор актуелној формацији 4-2-3-1, у којој ће Србија играти и у наредне две утакмице.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Овај

13.11.2018 13:03

одкацени МК јос тренира ???

ОДГОВОРИТЕ