Krstajić o Pavkovu...

"Ako je Danijel dobio poziv. . . " "Radi se o momku za koga radi vreme. Pratim sve igrače i to sam danas pokazao", rekao je selektor "orlova" o centarforu Zvezde.

Fudbal 12.11.2018 | 20:15
Krstajić o Pavkovu...
Selektor Srbije Mladen Krstajić saopštio je u ponedeljak naknadne promene u spisku igrača za utakmice protiv Crne Gore i Litvanije, a povratak Danijela Aleksića među "orlove" bio je najzvučnija vest sa te konferencije.

Tokom razgovora sa novinarima, šef struke "orlova" bio je upitan i za dobre nastupe srpskih napadača prošle nedelje.

Luka Jović postizao je golove za Ajntraht i na gostovanju Apolonu i u meču protiv Šalkea,Aleksandar Mitrović dao je sumnjivo poništen Fulamov pogodak protiv Liverpula, koga je prethodno u Beogradu srušio Milan Pavkov, dvostruki strelac za Zvezdu u meču Ligi šampiona...

"Što se tiče svih igrača, ne samo napadača, radujemo se kad igraju i kad igraju dobro. U ovom momentu imamo 2-3 igrača koji nažalost nisu u startnoj postavi u svojim timovima, ali veliki broj igrača igra", rekao je Krstajić.

Selektor je posebno govorio o Pavkovu i njegovoj partiji karijere protiv Liverpula.

"Drago mi je da je Zvezda napravila zaista dobar rezultat i za srpski fudbal i za sam klub. Što se njega tiče, radi se o momku za kojeg vreme radi i koji bi trebalo da se dokazuje. Dao je dva gola, nije sporno ništa, međutim da bi ušao u reprezentaciju potreban je kontinuitet. On nije igrač na koga se ne računa i koji se ne gleda. Naprotiv, pratim sve igrače kao i njega, to pokazuje i današnji poziv za Aleksića", objasnio je Krstajić.

Selektor je kroz šalu upitan i za buduću poziciju i status kapitena Aleksandra Kolarova, s obzirom na to da je Milan Rodić bio zapažen na gostovanju Crnoj Gori, a da je Filip Kostić u Ajntrahtu "zauzet" po čitavoj levoj strani terena.

"Bez obzira na poziciju na kojoj se nalazim, mislim da nije ni vreme, ni mesto za šalu. Mi se sigurno nećemo tako ponašati u subotu, ni u utorak, kada budemo igrali utakmice. Šalićemo se kad napravimo rezultat koji smo zacrtali", uozbiljio je razgovor Krstajić.

"Rodić je odigrao kako smo očekivali od njega, ali ima dva žuta kartona. Što se tiče Kostića, u Frankfurtu igra u sistemu 3-5-2 i 'zatvara' po celoj levoj strani, u ovom momentu imamo igrača koji je kapiten i vođa ove ekipe. Sistem neću menjati", dosledan je selektor aktuelnoj formaciji 4-2-3-1, u kojoj će Srbija igrati i u naredne dve utakmice.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ovaj

13.11.2018 13:03

odkaceni MK jos trenira ???

ODGOVORITE