Коларов: Шта кажете, Србија боља без мене?!

Одлично, могу у пензију! Капитен репрезентације Србије Александар Коларов на саркастичан начин је прокоментарисао констатацију да је селекција играла добро без њега пре месец дана.

Фудбал 12.11.2018 | 19:00
Коларов: Шта кажете, Србија боља без мене?!
Коларов због повреде није био део тима који је славио у Црној Гори 2:0, а потом замало тријумфовао и у Румунији (0:0).

На тим утакмицама га је сјајно одменио бек Црвене звезде Милан Родић, али се дефанзивац Роме вратио у тим уочи новог дербија са Црном Гором и меча са Литванијом.

"Одиграли смо на добром нивоу у Подгорици и Букурешту, а у Румунији је фалио само гол. Циљ је испуњен, све је у нашим рукама, играмо добро и можемо да будемо задовољни. Драго ми је да репрезентација игра боље без мене. Тако да могу у пензију на миру",рекао је Коларов.

Селектор Србије Младен Крстајић је потврдио да ће Коларов опет бити први леви бек репрезентације, иако је због улоге у тиму Ајнтрахта опција на тој позицији и Филип Костић, који додуше пропушта ово окупљање због операције.

"Без обзира на позицију на којој се налазе играчи. Није место за шалу. Што се тиче Родића, он је одиграо како се очекује од њега и не може да игра. Костић у Франкфурту игра 3-5-2 па покрива целу леву страну. Наш систем игре је другачији и код нас левог бека игра Коларов",рекао је Крстајић.

Србија у суботу дочекује Црну Гору ("Рајко Митић"), а три дана касније и Литванију (стадион "Партизан"), у последњим мечевима групне фазе Лиге нација.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар