Kolarov: Šta kažete, Srbija bolja bez mene?!

Odlično, mogu u penziju! Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov na sarkastičan način je prokomentarisao konstataciju da je selekcija igrala dobro bez njega pre mesec dana.

Fudbal 12.11.2018 | 19:00
Kolarov: Šta kažete, Srbija bolja bez mene?!
Kolarov zbog povrede nije bio deo tima koji je slavio u Crnoj Gori 2:0, a potom zamalo trijumfovao i u Rumuniji (0:0).

Na tim utakmicama ga je sjajno odmenio bek Crvene zvezde Milan Rodić, ali se defanzivac Rome vratio u tim uoči novog derbija sa Crnom Gorom i meča sa Litvanijom.

"Odigrali smo na dobrom nivou u Podgorici i Bukureštu, a u Rumuniji je falio samo gol. Cilj je ispunjen, sve je u našim rukama, igramo dobro i možemo da budemo zadovoljni. Drago mi je da reprezentacija igra bolje bez mene. Tako da mogu u penziju na miru",rekao je Kolarov.

Selektor Srbije Mladen Krstajić je potvrdio da će Kolarov opet biti prvi levi bek reprezentacije, iako je zbog uloge u timu Ajntrahta opcija na toj poziciji i Filip Kostić, koji doduše propušta ovo okupljanje zbog operacije.

"Bez obzira na poziciju na kojoj se nalaze igrači. Nije mesto za šalu. Što se tiče Rodića, on je odigrao kako se očekuje od njega i ne može da igra. Kostić u Frankfurtu igra 3-5-2 pa pokriva celu levu stranu. Naš sistem igre je drugačiji i kod nas levog beka igra Kolarov",rekao je Krstajić.

Srbija u subotu dočekuje Crnu Goru ("Rajko Mitić"), a tri dana kasnije i Litvaniju (stadion "Partizan"), u poslednjim mečevima grupne faze Lige nacija.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar