Добре вијести из Звезде...

Прве прогнозе падају у воду.

Фудбал 12.11.2018 | 21:45
Добре вијести из Звезде...
За навијаче Црвене звезде стижу добре вести: Душан Јованчић није озбиљније повређен!

Елегантни везиста је повредио задњу ложу против Ливерпула, прве прогнозе нису биле добре, али се ситуација побољшала. Чека га још један преглед магентном резонанцом, али болови су прошли и требало би да стигне зелено светло од лекара. Подсетимо, прве прогнозе су биле да Јованчића чека пауза од месец дана, а да је можда и полусезона готова за њега. Ипак, повреда није тако озбиљна као што се мислило. Јованчићвише нема болове и спреман је да од среде почне са тренинзима ако преглед магентном резонанцом покаже да је све у реду.

Он би вероватно требало да почне са лакшим тренинзима и да постепено појачава ритам. Њему и Звезди на руку иде клупска пауза због репрезентативних термина тако да ће имати довољно времена да буде у топ форми за дуел са Радничким у Нишу који је на програму 24. новембра, а неколико дана касније ће конкурисати и за састав против Наполија у гостима.

Јованчић је летос дошао без много помпе из Војводине, био у сенци неких других скупоцених појачања, али је искористио шансу и постао један од најбитних шрафова Милојевићевог тима. Један је од најконстантнијих Звездиних фудбалера ове јесени и израстао је у миљеника навијача.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар