Dobre vijesti iz Zvezde...

Prve prognoze padaju u vodu.

Fudbal 12.11.2018 | 21:45
Dobre vijesti iz Zvezde...
Za navijače Crvene zvezde stižu dobre vesti: Dušan Jovančić nije ozbiljnije povređen!

Elegantni vezista je povredio zadnju ložu protiv Liverpula, prve prognoze nisu bile dobre, ali se situacija poboljšala. Čeka ga još jedan pregled magentnom rezonancom, ali bolovi su prošli i trebalo bi da stigne zeleno svetlo od lekara. Podsetimo, prve prognoze su bile da Jovančića čeka pauza od mesec dana, a da je možda i polusezona gotova za njega. Ipak, povreda nije tako ozbiljna kao što se mislilo. Jovančićviše nema bolove i spreman je da od srede počne sa treninzima ako pregled magentnom rezonancom pokaže da je sve u redu.

On bi verovatno trebalo da počne sa lakšim treninzima i da postepeno pojačava ritam. Njemu i Zvezdi na ruku ide klupska pauza zbog reprezentativnih termina tako da će imati dovoljno vremena da bude u top formi za duel sa Radničkim u Nišu koji je na programu 24. novembra, a nekoliko dana kasnije će konkurisati i za sastav protiv Napolija u gostima.

Jovančić je letos došao bez mnogo pompe iz Vojvodine, bio u senci nekih drugih skupocenih pojačanja, ali je iskoristio šansu i postao jedan od najbitnih šrafova Milojevićevog tima. Jedan je od najkonstantnijih Zvezdinih fudbalera ove jeseni i izrastao je u miljenika navijača.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar