Прелијепе кћерке Горана Бреговића

Један од најпознатијих музичара на свету, Горан Бреговић потиче из Сарајева, певао је “Југославијо, на ноге. . . “, живи у Паризу, воли Београд и увек му се враћа. Ако гледа порекло по оцу је Хрват, а по мајци Србин, супруга му је муслиманка, а све три ћерке су различите вероисповести. Из угла супруге Џенане Бреговић и њега - то је избор њихових наследница.

Забава 12.11.2018 | 16:16
Прелијепе кћерке Горана Бреговића
- Моја деца када су била мала она су у време Бајрама били муслимани јер су се тада добијали поклони, а за време Божића и Ускрса су били хришћани јер су и тада поклоне добијали. Сада више не знам шта славе. Мислим да је само средња, која је сада у пубертету - будиста. То ми, наравно, не смета. Моја деца ће бити Французи, мада воле да долазе у наше крајеве и имају другарице овде.



А за супругу и мене је касно, нас двоје ћемо увек бити наши. Лечени наши. Тешко је у животу се од тога излечити - рекао је пре неколико година Бреговић у интервју за “Блиц” који има три ћерке: Ему, Лулу и Уну. Једна је муслиманка, друга је будиста, а трећа православне вероисповести.

На питање у ком духу је васпитавао ћерке, без задршке је рекао:

- Ви треба да омогућите деци да имају слободу избора, када бирају да буду свесни шта бирају. Остављам им слободу да ли ће бити религиозне или не.

(Блиц)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Драж

12.11.2018 16:48

чуј будиста

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

12.11.2018 16:54

ти се сигурно изјашњаваш као наркоман..гони се Брега ,ти би мало да си босанац мало Хрват а кад си у Београду онда си Србин.

Name

Несо

12.11.2018 18:49

Браво Брега, ал ови наси сељаци немогу то да свате!!

Name

Ре Драж

12.11.2018 19:27

То је скраћеница од 'буди иста као и ја': свирај девизну музику у тренду. Можемо ми мислити,причати и тамбурати шта хоћемо, ипак би се врло радо мијењали с њим, па се то све своди опет на његово 'Шта би дао да си на мом мјесту...'.

Name

За Ре

12.11.2018 19:50

Слазем се са тобом.

Name

Тодор

12.11.2018 19:54

Свака цаст Горане , дивим се овоме тексту и васој изјави !

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

13.11.2018 07:44

само напријед у добро!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бурдуш музикант

13.11.2018 08:11

Француска је током свог постојања асимилирала многе расе и нације које немају везе са Француском, данашња Француска има јако пуна различитости, људи црне пути је веома пуно, Француска има припаднике свих вјера, у француској живи 5 милиона муслимана...али су сви срцем Французи. Шта хоћу да кажем, Србија је у својој прошлости требала "преписати" од Француске како се прави и ствара нација и држава али није, Србија је управо супротно радила, наметала је неку идеологију која није пријемчива свима, дискриминирала све који нису у СПЦ-и, беспотребно дизали су у небо писце фашистички настројене писце а онда их наметали другима, проглашавали све оне који нису као они некаквим "измишљеним нацијама"...углавном све контра и због тога је Србија данас ту гдје јесте, умјесто да користи мудру политику и асимилира све око себе она је управо радила супротно, све око себе одбацивала...и онда се сви чуде одкуда таква аверзија према Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

13.11.2018 14:32

Бурдуше, свака ти част на коментару. Одавно не прочитах паметнији коментар.

Name

Зока

09.08.2019 05:05

У Француској има много муслимана то је истина али не осјецају се Французима, и није истина да је све тако идеално! Далеко од тога!

Name

Марко

09.08.2019 05:22

Бурдус, написао си брдо глупости! Србија је у прва 2 рата изгубила највисе људи! Вец 500 година се врси плански геноцид над Србима и наравно да није истина да је Србија другим нацијама наметала своју политику и све сто је Српско! Напротив супротно! Срби су стално улазили у некакве заједнице са другим народима, сто Србији није било потребно! Српски народ је био превисе отворен према другима, због цега је усла неслога и раздор коју су други вјесто користили. Срби су били увијек на удару зато сто су у еx Yу били најбројнији народ са најдузим постојањем и установљеним поријеклом! Све друго сто се писе и како се у данасње време сатанизира Српски народ, то је дио великог плана и лази и пропаганде!