Нови ниво карипског луксуза

Портал "ЛуxЛифе" открива једну од најбоље чуваних тајни Доминике…Само годину дана након што је ураган Мариа начинио невероватну штету у овом делу света, луксузно одмаралиште, Сецрет Баy, враћа се на сцену и боље је него икада.

Путовања 12.11.2018 | 15:59
Нови ниво карипског луксуза

Сецрет Баy, једино одмаралиште са пет звездица у овом делу света, поздравиће поново своје госте 1. новембра, понудивши им унапређене виле, једну сасвим нову вилу и сасвим нове погодности које кријају чак романтичније искуство него раније.

“Једва чекамо да пожелимо добродошлицу нашим цењеним госитма, као и новим посетиоцима”, рекао је Грегор Насијеф, власник овог одмаралишта. “Сецрет Баy је креиран као дестинација за путнике, који желе да открију свој скривени комадић раја, смештен у природи, како би се повезали са најважнијим делом свог живота, а ми се заиста радујемо што ћемо гостима понудити такво искуство поново”.

Ово одмаралиште отпочело је као љубавна прича. Грегоров свекар, Фруто Вивас, награђивани латиноамерички архитекте, креирао је архитектонске планове за ово бутик одмаралиште и његове оригиналне виле за медени месец, као свадбени поклон за Грегора и своју ћерку Сандру.

Сада, овај приватни и интимни ресорт исту ту посвећеност пружа својим госитма, представљајући се као идеална дестинација за парове, прославе годишњица, венчања, меденог месеца или једноставно, као бег од свакодневице.

Сецрет Баy има ограничену колекцију од шест одрживих, луксузних вила, које су уроњене у природу и смештене на узвишење, како би имале поглед на азурно Карипско море. Понуда укључује трансформативна искуства, фино обедовање, wеллнесс, предивне виле и константни приступ скривеним плажама.

Реновирано одмаралиште сада има и нове павиљоне за јогу, спа и wеллнесс, који ће такође играти улогу дестинације поред реке, за интимне wеллнесс сесије и луксузне спа услуге. Гоммиер Спа ће имати приватну собу за масажу парова у стилу кућице на дрвету, док ће Бwа Манг Wеллнесс павиљон бити смештен изнад магичне Карио реке.

Одмаралиште сада садржи и централно лоцирани луксузни ресторан, који нуди сезонске, локалне оброке, врхунски поглед и отворену кухињу. Ресторан Зинг Зинг неће имати мени, већ ће шеф припремати сезонске оброке, засноване на жељама патрона.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар