Проблеми у Партизану...!

Закарић не може да игра три седмице, Пантић упитан за Динамо! Зоран Мирковић ће опет имати кадровских мука.

Фудбал 12.11.2018 | 16:45
Проблеми у Партизану...!
Са резултатске тачке гледишта, не ваља за Партизан што је пауза услед обавеза репрезенатције уследила после две везане победе, међутим, ако је до кадровске ситуације, онда је испало и добро што лопта у првенству мирује, пошто су ван строја Горан Закарић и Данило Пантић.

У случају репрезентативца Босне и Херцеговине повреда је настала на тренингу уочи меча са Радником, док је млади репрезентативац Србије после пола сата окршаја са Сурдуличанима обновио повреду задње ложе, обојица неће играти за тимове Роберта Просинечког и Горана Ђоровића наредних дана.

Закарић је, додуше, отпутовао у Сарајево како би селектору Змајева лично предочио да не може да му се стави на располагање на меч са Аустријом у Лиги нација, односно пријатељски дуел са Шпанцима. Разлог је повреда настала као последица судара са голманом Марком Јовичићем на тренингу и тешког пада. Том приликом крилни фудбалер је ишчашио раме, претрпео је и руптуру лигамената и мора да држи заштитну мителу две седмице. Тек после три недеље мировања предвиђена је контрола, што значи да сигурно неће играти против врањског Динама 24. новембра на Топчидерском брду, а под знаком питања је и за гостовање у Лучанима, 1. децембра.

Његов колега из везног реда, Данило Пантић седмицама кубури са повредом задње ложе. Први пут бол је осетио на сусрету четвртфинала Купа Србије против Земуна, али како она није до краја залечена, а млади репрезентативац је играо против Чукаричког – кад се поново пожалио на нелагодност – и Радника, сад ће морати на мало дуже боловање. Између десет и 15 дана. То ће за последицу имати пропуштање контролних мечева Орлића са Црном Гором и Македонијом, као и трку са временом у смислу хоће ли се опоравити за наставак Суперлиге.

Из Партизана поручују да Пантић сигурно неће тренирати са екипом током паузе, можда и дуже, зависно од стања мишића, а како после паузе у Хумску долази један од објективно најслабији тимова лиге, Динамо, можда је боље сачувати га за гостовање Младости.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар