Problemi u Partizanu...!

Zakarić ne može da igra tri sedmice, Pantić upitan za Dinamo! Zoran Mirković će opet imati kadrovskih muka.

Fudbal 12.11.2018 | 16:45
Problemi u Partizanu...!
Sa rezultatske tačke gledišta, ne valja za Partizan što je pauza usled obaveza reprezenatcije usledila posle dve vezane pobede, međutim, ako je do kadrovske situacije, onda je ispalo i dobro što lopta u prvenstvu miruje, pošto su van stroja Goran Zakarić i Danilo Pantić.

U slučaju reprezentativca Bosne i Hercegovine povreda je nastala na treningu uoči meča sa Radnikom, dok je mladi reprezentativac Srbije posle pola sata okršaja sa Surduličanima obnovio povredu zadnje lože, obojica neće igrati za timove Roberta Prosinečkog i Gorana Đorovića narednih dana.

Zakarić je, doduše, otputovao u Sarajevo kako bi selektoru Zmajeva lično predočio da ne može da mu se stavi na raspolaganje na meč sa Austrijom u Ligi nacija, odnosno prijateljski duel sa Špancima. Razlog je povreda nastala kao posledica sudara sa golmanom Markom Jovičićem na treningu i teškog pada. Tom prilikom krilni fudbaler je iščašio rame, pretrpeo je i rupturu ligamenata i mora da drži zaštitnu mitelu dve sedmice. Tek posle tri nedelje mirovanja predviđena je kontrola, što znači da sigurno neće igrati protiv vranjskog Dinama 24. novembra na Topčiderskom brdu, a pod znakom pitanja je i za gostovanje u Lučanima, 1. decembra.

Njegov kolega iz veznog reda, Danilo Pantić sedmicama kuburi sa povredom zadnje lože. Prvi put bol je osetio na susretu četvrtfinala Kupa Srbije protiv Zemuna, ali kako ona nije do kraja zalečena, a mladi reprezentativac je igrao protiv Čukaričkog – kad se ponovo požalio na nelagodnost – i Radnika, sad će morati na malo duže bolovanje. Između deset i 15 dana. To će za posledicu imati propuštanje kontrolnih mečeva Orlića sa Crnom Gorom i Makedonijom, kao i trku sa vremenom u smislu hoće li se oporaviti za nastavak Superlige.

Iz Partizana poručuju da Pantić sigurno neće trenirati sa ekipom tokom pauze, možda i duže, zavisno od stanja mišića, a kako posle pauze u Humsku dolazi jedan od objektivno najslabiji timova lige, Dinamo, možda je bolje sačuvati ga za gostovanje Mladosti.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar