Насри се вратио у Премијер лигу!

за шест месеци добио 2. 200. 000 евра! У току су лекарски прегледи, Пелегрини добија замену за Јармоленка. . .

Фудбал 12.11.2018 | 15:15
Насри се вратио у Премијер лигу!
Коначно, после 18 месеци паузе, фудбалу се враћа помало заборављени Самир Насри (31). Након мршавих годину дана у Турској и забране играња прво од шест месеци, а онда проширене на читавих 18 (због коришћења недозвољнеих средстава) француски интернационалац тренутно је на лекарским прегледима у Лондону, где би, уколико све буде у реду, требало да потпише краткорочни уговор са Вест Хемом. 

Како јављају готово сви релевантни извори на Острву Насри ће ставити параф на уговор до краја сезоне и то за плату од 92.000 евра недељно?! За играча који такмичарски меч није одиграо годину и по дана, сложићете се - преозбиљна плата. На месечном нивоу то износи 368.000 евра, односно више од 2.200.000 за шест месеци. А ту је и опција за наставак сарадње уколико Чекићари буду задовољни. 

Како му суспензија истиче крајем децембра он ће Мануелу Пелегринију моћи да се стави на располагање тек кроз неких месец дана.  

Иначе, Насри долази у Вест Хем управо на инсистирање чилеанског стручњака с којим је сарађивао у Манчестер Ситију и за то време пружао понајбоље партије у каријери. Забележио је 16 голова и 22 асистенције на 91 утакмици. Притом освојивши титулу и куп. 

За Самира Насрија било је заинтересовано још неколико клубова, али нико ван Енглеске није озбиљно улазио у причу пре свега због огромних финансијских захтева француског везисте. Последњи је одустао Евертон. 

Пелегринију ће долазак Насрија доброи доћи да надомести повреду и дужи изостанак Андреја Јармоленкакоме је страдала Ахилова тетива. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар