Nasri se vratio u Premijer ligu!

za šest meseci dobio 2. 200. 000 evra! U toku su lekarski pregledi, Pelegrini dobija zamenu za Jarmolenka. . .

Fudbal 12.11.2018 | 15:15
Nasri se vratio u Premijer ligu!
Konačno, posle 18 meseci pauze, fudbalu se vraća pomalo zaboravljeni Samir Nasri (31). Nakon mršavih godinu dana u Turskoj i zabrane igranja prvo od šest meseci, a onda proširene na čitavih 18 (zbog korišćenja nedozvoljneih sredstava) francuski internacionalac trenutno je na lekarskim pregledima u Londonu, gde bi, ukoliko sve bude u redu, trebalo da potpiše kratkoročni ugovor sa Vest Hemom. 

Kako javljaju gotovo svi relevantni izvori na Ostrvu Nasri će staviti paraf na ugovor do kraja sezone i to za platu od 92.000 evra nedeljno?! Za igrača koji takmičarski meč nije odigrao godinu i po dana, složićete se - preozbiljna plata. Na mesečnom nivou to iznosi 368.000 evra, odnosno više od 2.200.000 za šest meseci. A tu je i opcija za nastavak saradnje ukoliko Čekićari budu zadovoljni. 

Kako mu suspenzija ističe krajem decembra on će Manuelu Pelegriniju moći da se stavi na raspolaganje tek kroz nekih mesec dana.  

Inače, Nasri dolazi u Vest Hem upravo na insistiranje čileanskog stručnjaka s kojim je sarađivao u Mančester Sitiju i za to vreme pružao ponajbolje partije u karijeri. Zabeležio je 16 golova i 22 asistencije na 91 utakmici. Pritom osvojivši titulu i kup. 

Za Samira Nasrija bilo je zainteresovano još nekoliko klubova, ali niko van Engleske nije ozbiljno ulazio u priču pre svega zbog ogromnih finansijskih zahteva francuskog veziste. Poslednji je odustao Everton. 

Pelegriniju će dolazak Nasrija dobroi doći da nadomesti povredu i duži izostanak Andreja Jarmolenkakome je stradala Ahilova tetiva. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar