Беговић отказао долазак у Беч!

"Нажалост, морам се повући из репрезентације због повреде палца. Тиму желим све најбоље, а моја рехабилитација почиње одмах", написао је данас на Твитеру Асмир Беговић.

Фудбал 12.11.2018 | 12:45
Беговић отказао долазак у Беч!
Беговић је на свом Твитер профилу објавио да је јуче повриједио палац на утакмици против Њукасла у гостима гдје је његов тим поражен - 1:2.

Из тог разлога голман репрезентације БиХ неће наступити у дуелу против Аустрије, али ни у пријатељском мечу против Шпаније.

"Нажалост, морам се повући из репрезентације због повреде палца. Тиму желим све најбоље, а моја рехабилитација почиње одмах", истакао је Беговић у твиту.

Фудбалска репрезентација БиХ у четвртак, 15. новембра, на стадиону ”Ернст Хапел” у Бечу против Аустрије игра утакмицу петог кола групе ”3” УЕФА Лиге нација ”Б”. За потврду освајања првог мјеста у групи и пласман у бараж за ЕУРО 2020 и афирмацију у елитну УЕФА Лигу нација ”А” популарни ”змајеви” могу и изгубити у Аустрији са једним голом разлике, али да при том постигну гол.

Окупљање бх. репрезентативаца селектор Роберт Просинечки заказао је за понедјељак, 12. новембра, у Бечу у 17 часова у хотелу ”Софител”.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар