Begović otkazao dolazak u Beč!

"Nažalost, moram se povući iz reprezentacije zbog povrede palca. Timu želim sve najbolje, a moja rehabilitacija počinje odmah", napisao je danas na Tviteru Asmir Begović.

Fudbal 12.11.2018 | 12:45
Begović otkazao dolazak u Beč!
Begović je na svom Tviter profilu objavio da je juče povrijedio palac na utakmici protiv Njukasla u gostima gdje je njegov tim poražen - 1:2.

Iz tog razloga golman reprezentacije BiH neće nastupiti u duelu protiv Austrije, ali ni u prijateljskom meču protiv Španije.

"Nažalost, moram se povući iz reprezentacije zbog povrede palca. Timu želim sve najbolje, a moja rehabilitacija počinje odmah", istakao je Begović u tvitu.

Fudbalska reprezentacija BiH u četvrtak, 15. novembra, na stadionu ”Ernst Hapel” u Beču protiv Austrije igra utakmicu petog kola grupe ”3” UEFA Lige nacija ”B”. Za potvrdu osvajanja prvog mjesta u grupi i plasman u baraž za EURO 2020 i afirmaciju u elitnu UEFA Ligu nacija ”A” popularni ”zmajevi” mogu i izgubiti u Austriji sa jednim golom razlike, ali da pri tom postignu gol.

Okupljanje bh. reprezentativaca selektor Robert Prosinečki zakazao je za ponedjeljak, 12. novembra, u Beču u 17 časova u hotelu ”Sofitel”.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar