Клоп попричао са Јоканом: "Срећно!"

Менаџер Ливерпула је након меча поразговарао са Славишом Јокановићем и пожелио њему и Фуламу срећу у наставку сезоне.

Фудбал 12.11.2018 | 13:00
Клоп попричао са Јоканом: "Срећно!"
Ливерпул је на "Енфилду" дошао до рутинске побједе против Фулама - 2:0.

Тиму са "Крејвен котеџа" ово је био седми везани пораз у Премијер лиги па ће притисак на Славишу Јокановића сигурно још више порасти.

"Редси" су славили головима Мохамеда Салаха и Ђердана Шаћирија, али прије него што је Египћанин постигао гол Фулам је имао своје шансе. Александар Митровић је постигао гол, али је он поништен због офсајда док је Рајан Сесењон у ситуацији "један на један" са Алисоном Бекером шутирао поред гола.

Ипак, гости из Лондона су пружили одличну партију у Ливерпулу и упркос поразу показали да у њима има "борбе" и жеље за опстанком у Премијер лиги. Сигурно да је став са много више пркоса пробудио Славиша Јокановић који је у уводу у меч "прозвао" своје фудбалере да "играју као дјеца".

Српски стручњак је након меча разговарао са Јиргеном Клопом, који му је пружио подршку и пожелио срећу у наставку сезоне.

"Пожелио сам му срећу - мислим да је то исправно и оно што увијек радимо. Није био дуг разговор, али апсолутно се суосјећам са њим и позицијом у којој се налази. Данас су по први пут промијенили свој приступ, на крају није био резултат који су жељели али види се да тим има квалитет и веома добро изгледају заједно. Желим им све најбоље до краја сезоне. Гледао сам их и прошле године у Чемпионшипу и били су бриљантни. Мислим да нема много екипа у Чемпионшипу које су окренуте према посједу лопте, а да изборе промоцију у Премијер лигу. То је добро и мислим да би се требали држати тога јер су веома добри у томе, али морате бити прецизни у завршници и постићи голове из шанси које створите", рекао је њемачки стручњак.

Фулам након репрезентативне паузе дочекује Саутемпон, па гостује Челсију и потом дочекује Лестер...Надамо се са Јокановићем на клупи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар