Klop popričao sa Jokanom: "Srećno!"

Menadžer Liverpula je nakon meča porazgovarao sa Slavišom Jokanovićem i poželio njemu i Fulamu sreću u nastavku sezone.

Fudbal 12.11.2018 | 13:00
Klop popričao sa Jokanom: "Srećno!"
Liverpul je na "Enfildu" došao do rutinske pobjede protiv Fulama - 2:0.

Timu sa "Krejven kotedža" ovo je bio sedmi vezani poraz u Premijer ligi pa će pritisak na Slavišu Jokanovića sigurno još više porasti.

"Redsi" su slavili golovima Mohameda Salaha i Đerdana Šaćirija, ali prije nego što je Egipćanin postigao gol Fulam je imao svoje šanse. Aleksandar Mitrović je postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajda dok je Rajan Sesenjon u situaciji "jedan na jedan" sa Alisonom Bekerom šutirao pored gola.

Ipak, gosti iz Londona su pružili odličnu partiju u Liverpulu i uprkos porazu pokazali da u njima ima "borbe" i želje za opstankom u Premijer ligi. Sigurno da je stav sa mnogo više prkosa probudio Slaviša Jokanović koji je u uvodu u meč "prozvao" svoje fudbalere da "igraju kao djeca".

Srpski stručnjak je nakon meča razgovarao sa Jirgenom Klopom, koji mu je pružio podršku i poželio sreću u nastavku sezone.

"Poželio sam mu sreću - mislim da je to ispravno i ono što uvijek radimo. Nije bio dug razgovor, ali apsolutno se suosjećam sa njim i pozicijom u kojoj se nalazi. Danas su po prvi put promijenili svoj pristup, na kraju nije bio rezultat koji su željeli ali vidi se da tim ima kvalitet i veoma dobro izgledaju zajedno. Želim im sve najbolje do kraja sezone. Gledao sam ih i prošle godine u Čempionšipu i bili su briljantni. Mislim da nema mnogo ekipa u Čempionšipu koje su okrenute prema posjedu lopte, a da izbore promociju u Premijer ligu. To je dobro i mislim da bi se trebali držati toga jer su veoma dobri u tome, ali morate biti precizni u završnici i postići golove iz šansi koje stvorite", rekao je njemački stručnjak.

Fulam nakon reprezentativne pauze dočekuje Sautempon, pa gostuje Čelsiju i potom dočekuje Lester...Nadamo se sa Jokanovićem na klupi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar