Ријешио да прода ствари бивше жене

По друштвеним мрежама почела је да кружи несвакидашња фотографија са популарног “бувљака” – призор гардеробера пуног женских ствари са натписом “све од моје бивше жене”, на основу којег можемо закључити да је у питању брачни пар који се није баш најсрећније разишао.  

Србија 11.11.2018 | 18:20
Ријешио да прода ствари бивше жене
Како се може видјети на слици, несрећни продавац покушава да се отараси гардеробе своје некадашње драге, па је довитљивим натписом робу учинио примамљивом и занимљивијом.



Трговац у својој понуди нуди шаренолик избор гардеробе, од мајица и дуксева, до сакоа и капута, а то све по цијени “у просјеку од 442 динара”. 

Да ли је духовити суграђанин љубитељ Бајагиних стихова и оне познате “442 до Београда” или је нека друга рачуница у питању остаје непознато.

Било како било, ко је заинтересован за ствари бивше супруге, нека изволи, пише Блиц.

Извор: Блиц

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Харис

11.11.2018 20:22

Што ова мушка особа није нити коме сада то и поклонила ове ствари. Могла је поклонити овим мигрантима. Онда однијети ово у тај каритас. И да ли однесе у ову цркву. Или, гдје год друго. Па да се тако рјеши ових жениних ствари. Када и већ нема никаквога другога начина. Или, да и стави у ове црне вреће. Па да однесу у овај и контејнер. Да има толико тога начина како да толико жениних ствари да се рјеши. Јер, овако не знам хоће ли успјети на овакав начин да се и он тога рјеши. Поготово када неко овако то и нешто прочита. Да неки мушкарац продаје ове женине ствари. Па шта ће она облачити. Када он продаје те њезине ствари. Шта ће онда она да носи ово на себи. Једино ако је он њој био то куповао. Па да она не жели ништа од њега. А он њој неће нити да врати. Што је био толике те и паре дао за њу. То је већ нешто друго. Ако и има таквих сада случајева. Гдје мушкарац то својој жени купује гардеробу. Па да онда то дође до овога. Да се они разиђу. Да се они и разведу. Или, да она оде од њега. Или ако она умре. Па да онда њему остане њене тада и ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

11.11.2018 21:06

Драги Харисе,ала се ти налупета.Која с брда,која с дола.Слатко си ме насмејао.

Name

Ре ХАРИС

11.11.2018 21:21

Шта се наприча, црни Харисе!!!

Name

Ре

12.11.2018 06:25

Купи ти ствари, па покљањај ко ти брани.

Name

ре

12.11.2018 07:15

Е мој Харисе ти бас немас проблема у зивоту и имас виска времена.

Name

Гледај Своја Посла Цоце!

12.11.2018 03:39

Харис се бас задеверао њиховом муком....добра анализа.

ОДГОВОРИТЕ