Riješio da proda stvari bivše žene

Po društvenim mrežama počela je da kruži nesvakidašnja fotografija sa popularnog “buvljaka” – prizor garderobera punog ženskih stvari sa natpisom “sve od moje bivše žene”, na osnovu kojeg možemo zaključiti da je u pitanju bračni par koji se nije baš najsrećnije razišao.  

Srbija 11.11.2018 | 18:20
Riješio da proda stvari bivše žene
Kako se može vidjeti na slici, nesrećni prodavac pokušava da se otarasi garderobe svoje nekadašnje drage, pa je dovitljivim natpisom robu učinio primamljivom i zanimljivijom.



Trgovac u svojoj ponudi nudi šarenolik izbor garderobe, od majica i dukseva, do sakoa i kaputa, a to sve po cijeni “u prosjeku od 442 dinara”. 

Da li je duhoviti sugrađanin ljubitelj Bajaginih stihova i one poznate “442 do Beograda” ili je neka druga računica u pitanju ostaje nepoznato.

Bilo kako bilo, ko je zainteresovan za stvari bivše supruge, neka izvoli, piše Blic.

Izvor: Blic

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Haris

11.11.2018 20:22

Što ova muška osoba nije niti kome sada to i poklonila ove stvari. Mogla je pokloniti ovim migrantima. Onda odnijeti ovo u taj karitas. I da li odnese u ovu crkvu. Ili, gdje god drugo. Pa da se tako rješi ovih ženinih stvari. Kada i već nema nikakvoga drugoga načina. Ili, da i stavi u ove crne vreće. Pa da odnesu u ovaj i kontejner. Da ima toliko toga načina kako da toliko ženinih stvari da se rješi. Jer, ovako ne znam hoće li uspjeti na ovakav način da se i on toga rješi. Pogotovo kada neko ovako to i nešto pročita. Da neki muškarac prodaje ove ženine stvari. Pa šta će ona oblačiti. Kada on prodaje te njezine stvari. Šta će onda ona da nosi ovo na sebi. Jedino ako je on njoj bio to kupovao. Pa da ona ne želi ništa od njega. A on njoj neće niti da vrati. Što je bio tolike te i pare dao za nju. To je već nešto drugo. Ako i ima takvih sada slučajeva. Gdje muškarac to svojoj ženi kupuje garderobu. Pa da onda to dođe do ovoga. Da se oni raziđu. Da se oni i razvedu. Ili, da ona ode od njega. Ili ako ona umre. Pa da onda njemu ostane njene tada i stvari.

ODGOVORITE
Name

Mia

11.11.2018 21:06

Dragi Harise,ala se ti nalupeta.Koja s brda,koja s dola.Slatko si me nasmejao.

Name

Re HARIS

11.11.2018 21:21

Šta se napriča, crni Harise!!!

Name

Re

12.11.2018 06:25

Kupi ti stvari, pa pokljanjaj ko ti brani.

Name

re

12.11.2018 07:15

E moj Harise ti bas nemas problema u zivotu i imas viska vremena.

Name

Gledaj Svoja Posla Coce!

12.11.2018 03:39

Haris se bas zadeverao njihovom mukom....dobra analiza.

ODGOVORITE