Добре вијести - игра се Суперкласико!

Утакмица је на програму од 20 часова.

Фудбал 11.11.2018 | 17:15
Добре вијести - игра се Суперкласико!
Играће се, неће, и на крају - хоће! После много тензија челници Конмебола одлучили су да ће се прва утакмица финала Суперкласика између Боке Јуниорс и Ривер Плате играти вечерас од 20 часова.

Чекала се одлука од 15 часова и ево је! Она позитивна, коју су чекали милиони навијача широм света.

Било је много бојазни да овај дуел неће моћи да се одигра ни данас (требало је јуче, али је одложен због обилне кише), међутим упркос очекивањима и лошим временским прогнозама, ситуација са временом се поправила а челници Конмебола су одлучили да се утакмица игра вечерас од 20 часова по нашем времену, како је и предвиђено.

Људи из Боке су дали све од себе да доведу терен у добро стање, било је много рада на томе, користили су ваљкове да истерају воду са терена и изгледа да им је то успело. Садашње стање Бомбоњере задовољава прописе. 

Само да нека јача киша до вечерас не поквари еуфорију...

Оне мало лошије вести су да ће пре утакмици бити одржан минут ћутања за четворо навијача Боке који су јуче изгубили живот док су ишли/враћали се са утакмице, која на крају није ни одиграна. 

Сада је званично - играће се. Судија Роберто Тобар изашао је са терена са палцем окренутим на горе. Био је задовољан оним што је видео. Да ће се играти потврдио је и фудбалски савез Аргентине.

Шта друго да вам кажемо него - спремите се за спектакл!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар