Dobre vijesti - igra se Superklasiko!

Utakmica je na programu od 20 časova.

Fudbal 11.11.2018 | 17:15
Dobre vijesti - igra se Superklasiko!
Igraće se, neće, i na kraju - hoće! Posle mnogo tenzija čelnici Konmebola odlučili su da će se prva utakmica finala Superklasika između Boke Juniors i River Plate igrati večeras od 20 časova.

Čekala se odluka od 15 časova i evo je! Ona pozitivna, koju su čekali milioni navijača širom sveta.

Bilo je mnogo bojazni da ovaj duel neće moći da se odigra ni danas (trebalo je juče, ali je odložen zbog obilne kiše), međutim uprkos očekivanjima i lošim vremenskim prognozama, situacija sa vremenom se popravila a čelnici Konmebola su odlučili da se utakmica igra večeras od 20 časova po našem vremenu, kako je i predviđeno.

Ljudi iz Boke su dali sve od sebe da dovedu teren u dobro stanje, bilo je mnogo rada na tome, koristili su valjkove da isteraju vodu sa terena i izgleda da im je to uspelo. Sadašnje stanje Bombonjere zadovoljava propise. 

Samo da neka jača kiša do večeras ne pokvari euforiju...

One malo lošije vesti su da će pre utakmici biti održan minut ćutanja za četvoro navijača Boke koji su juče izgubili život dok su išli/vraćali se sa utakmice, koja na kraju nije ni odigrana. 

Sada je zvanično - igraće se. Sudija Roberto Tobar izašao je sa terena sa palcem okrenutim na gore. Bio je zadovoljan onim što je video. Da će se igrati potvrdio je i fudbalski savez Argentine.

Šta drugo da vam kažemo nego - spremite se za spektakl!

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar