Гробари писали Загорцу...

Драги, Раде, један си од ретких! Врати Партизан тамо где припада! Дирљив сусрет после меча са Цибоном. . .

Кошарка 12.11.2018 | 13:30
Гробари писали Загорцу...
Трећа узастопна победа Партизанових кошаркаша као замајац пред далеко теже испите, попут два на гостујућим паркетима, против Зенита у Санкт Петербургу и Будућности у Подгорици. Синоћње славље над Цибионом (86:67) имало је, пак, не само резултатски ефекат у смислу поправљања пласмана на табели, већ и емотивни.

Сведочи о томе и дирљив сусрет групе Гробара и Радета Загорца после утакмице у хали „Пионир“. Шесторица момака у мајицама са ликом крила црно-белих и натписом „Један је од нас“ стрпљиво су чекали да понајбољи играче екипе Андрее Тринкијерија заврши обавезе у свлачионици, а кад се овај појавио имао је шта да види. „Пало“ је упознавање, даривање поменуте мајице и једна порука.

„Драги Раде, ово је поклон, уједно и захвалност групе момака, који нису заборавили да си један од ретких који је у временима кад је готово забрањено говорити о Партизану, рекао јавно да је твоје срце црно-бело. Такође, нисмо заборавили да си се на неке понуде културно захвалио и подсетио да је твоја љубав према Партизану јача од тих понуда. Желимо ти да вратиш Партизан тамо где припада, а ти најбоље знаш тај пут. И за крај, посветићемо ти цитат покојног Дугог, који је он посветио Саши Павловићу: „Ти си један од ретких. Поносни смо што си део нас“. Твоји Гробари“, стоји у поруци навијача.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар