Grobari pisali Zagorcu...

Dragi, Rade, jedan si od retkih! Vrati Partizan tamo gde pripada! Dirljiv susret posle meča sa Cibonom. . .

Košarka 12.11.2018 | 13:30
Grobari pisali Zagorcu...
Treća uzastopna pobeda Partizanovih košarkaša kao zamajac pred daleko teže ispite, poput dva na gostujućim parketima, protiv Zenita u Sankt Peterburgu i Budućnosti u Podgorici. Sinoćnje slavlje nad Cibionom (86:67) imalo je, pak, ne samo rezultatski efekat u smislu popravljanja plasmana na tabeli, već i emotivni.

Svedoči o tome i dirljiv susret grupe Grobara i Radeta Zagorca posle utakmice u hali „Pionir“. Šestorica momaka u majicama sa likom krila crno-belih i natpisom „Jedan je od nas“ strpljivo su čekali da ponajbolji igrače ekipe Andree Trinkijerija završi obaveze u svlačionici, a kad se ovaj pojavio imao je šta da vidi. „Palo“ je upoznavanje, darivanje pomenute majice i jedna poruka.

„Dragi Rade, ovo je poklon, ujedno i zahvalnost grupe momaka, koji nisu zaboravili da si jedan od retkih koji je u vremenima kad je gotovo zabranjeno govoriti o Partizanu, rekao javno da je tvoje srce crno-belo. Takođe, nismo zaboravili da si se na neke ponude kulturno zahvalio i podsetio da je tvoja ljubav prema Partizanu jača od tih ponuda. Želimo ti da vratiš Partizan tamo gde pripada, a ti najbolje znaš taj put. I za kraj, posvetićemo ti citat pokojnog Dugog, koji je on posvetio Saši Pavloviću: „Ti si jedan od retkih. Ponosni smo što si deo nas“. Tvoji Grobari“, stoji u poruci navijača.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar