Сунчано вријеме током дана у БиХ

- У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) данас ће преовладавати претежно сунчано вријеме са дневном температуром ваздуха до 19 степени Целзијусових.

 

Босна и Херцеговина 11.11.2018 | 09:21
Сунчано вријеме током дана у БиХ
Током дана умјерена облачност очекује се у централним крајевима и на сјевероистоку. И даље ће бити топлије од просјека за ово доба године, саоштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 19 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос у већини крајева преовладава претежно сунчано вријеме, а магле има по котлинама и уз ријечне токове.

Соколац је јутрос у 7.00 часова био најхладнији са минус четири степена, док је на Бјелашници измјерено нула степени.

У Гацку је у исто вријеме измјерен један степен, у Бијељини, Шипову, Бугојну и Санском Мосту два, у Бањалуцу, на Хан Пијеску, у Калиновику, Српцу, Сребреници и Ливну три, у Добоју, Приједору, Кнежеву, Невесињу, Вишеграду, Рудом, Билећи, Брчком, Сарајеву и Тузли четири, на Чемерну, на Иван Седлу, у Новом Граду, Мркоњић Граду, Рибнику и Крупи на Уни пет степени, у Зворнику и Широком Бриједу седам, на Мраковици осам, у Мостару и Требињу девет, у Градачцу 11, у Бихаћу 13 и у Неуму 14 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар