Sunčano vrijeme tokom dana u BiH

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će preovladavati pretežno sunčano vrijeme sa dnevnom temperaturom vazduha do 19 stepeni Celzijusovih.

 

Bosna i Hercegovina 11.11.2018 | 09:21
Sunčano vrijeme tokom dana u BiH
Tokom dana umjerena oblačnost očekuje se u centralnim krajevima i na sjeveroistoku. I dalje će biti toplije od prosjeka za ovo doba godine, saošteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 19 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u većini krajeva preovladava pretežno sunčano vrijeme, a magle ima po kotlinama i uz riječne tokove.

Sokolac je jutros u 7.00 časova bio najhladniji sa minus četiri stepena, dok je na Bjelašnici izmjereno nula stepeni.

U Gacku je u isto vrijeme izmjeren jedan stepen, u Bijeljini, Šipovu, Bugojnu i Sanskom Mostu dva, u Banjalucu, na Han Pijesku, u Kalinoviku, Srpcu, Srebrenici i Livnu tri, u Doboju, Prijedoru, Kneževu, Nevesinju, Višegradu, Rudom, Bileći, Brčkom, Sarajevu i Tuzli četiri, na Čemernu, na Ivan Sedlu, u Novom Gradu, Mrkonjić Gradu, Ribniku i Krupi na Uni pet stepeni, u Zvorniku i Širokom Brijedu sedam, na Mrakovici osam, u Mostaru i Trebinju devet, u Gradačcu 11, u Bihaću 13 i u Neumu 14 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar