Са три жене жели педесеторо дјеце

34-годишњи Рус Иван Сукхов живи у полигамној заједници с три жене.

Свијет 11.11.2018 | 08:43
Са три жене жели педесеторо дјеце
Наталиа му је законска супруга, а друге двије жене такође третира као своје супруге, унаточ закону. Сви заједно живе у руском граду Владимиру, пише британски Миррор.

Оне су с њим, каже Иван, добровољно и пристале су на живот у полигамној вези. С Наталиом је живио 11 година прије него што је одлучио покушати с полигамном везом.

"На почетку сам била против тога, нисам могла замислити такву ситуацију. Но онда сам се предомислила јер је он заиста хтио имати велику породицу", рекла је Наталиа која ради као медицинска сестра у локалној болници.

Иван је отац деветоро дјеце, а десето је на путу. Шестеро дјеце родила је Наталиа, а осталима је мајка његова друга партнерица Ана. Његова трећа партнерица Медина тек је недавно ушла у породицу, и то противећи се својој породици и вјери.

"Видјела сам га на ТВ-у и заљубила се у њега. Одлучила сам бити с њим без обзира на то што су моји родитељи против тога", каже Медина.

Живе у стану с три спаваће собе, али Иван планира селидбу у велику кућу у предграђу. Наиме, он жели имати укупно 50 дјеце.

Сваке ноћи позове једну партнерицу да проведе ноћ с њим, углавном по реду. Међутим, ако нека од њих три учини нешто што му смета, он их кажњава тако да им ускрати секс, односно не позива их код себе у собу док је љутит.

"Ако нека од мојих жена учини нешто погрешно, не позовем је код себе у кревет мјесец дана", каже Иван који тражи још жена које, по могућности, требају бити "високе, мршаве и њежне", преноси Индеx.хр

(Радиосарајево)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Макс

11.11.2018 08:36

Није он видио Руса, погледај браде дје су бркови,ова замотана итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Маx

11.11.2018 10:29

Мало прогуглај па цес наци податке да су 20 милиона руса муслимани

Name

Велимир Тристц

11.11.2018 10:52

Бог је против полигамије Стари Завјет 1 Мојсијева 2, 21-24.А Нови Завјет говори да це Бог судити свима који прекрсе седму заповјест било муско или зенско 1 коринцанима 6, 9.10.18.Ми имамо неке примјере у Старом Завјету Аврама , Јакова,Давида али то није било по Бозјој вољи а то се види у Новом Завјету да је Исус против полигамије и то је крсење седме Заповјести и остаје један цовјек једна зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сссс јо

11.11.2018 13:29

Домаћин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

11.11.2018 14:45

Муслиман сам али ово не подрзабам...не знам коју рјец би употријебио за ово...Бозе сацувај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРЕТЕКАО МЕ::

11.11.2018 17:26

БИО САМ НА КРИМУ КОД ЈАЛТЕ ( НА ЦРНОМ МОРУ) ИМАО САМ ДВИЈЕ ЖЕНЕ ОДНОСНО ЦУРЕ МЈЕСЕЦ ДАНА, БИЛО ЈЕ ЛУДО И НЕЗАБОРАВНО И ДАНАС СЕ СЈЕТИ ТЕ ЉЕПОТЕ И ЖИВОТА АЛИ ИВАН ЈЕ ДРУГА ПРИЧА.....

ОДГОВОРИТЕ