Sa tri žene želi pedesetoro djece

34-godišnji Rus Ivan Sukhov živi u poligamnoj zajednici s tri žene.

Svijet 11.11.2018 | 08:43
Sa tri žene želi pedesetoro djece
Natalia mu je zakonska supruga, a druge dvije žene takođe tretira kao svoje supruge, unatoč zakonu. Svi zajedno žive u ruskom gradu Vladimiru, piše britanski Mirror.

One su s njim, kaže Ivan, dobrovoljno i pristale su na život u poligamnoj vezi. S Nataliom je živio 11 godina prije nego što je odlučio pokušati s poligamnom vezom.

"Na početku sam bila protiv toga, nisam mogla zamisliti takvu situaciju. No onda sam se predomislila jer je on zaista htio imati veliku porodicu", rekla je Natalia koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici.

Ivan je otac devetoro djece, a deseto je na putu. Šestero djece rodila je Natalia, a ostalima je majka njegova druga partnerica Ana. Njegova treća partnerica Medina tek je nedavno ušla u porodicu, i to protiveći se svojoj porodici i vjeri.

"Vidjela sam ga na TV-u i zaljubila se u njega. Odlučila sam biti s njim bez obzira na to što su moji roditelji protiv toga", kaže Medina.

Žive u stanu s tri spavaće sobe, ali Ivan planira selidbu u veliku kuću u predgrađu. Naime, on želi imati ukupno 50 djece.

Svake noći pozove jednu partnericu da provede noć s njim, uglavnom po redu. Međutim, ako neka od njih tri učini nešto što mu smeta, on ih kažnjava tako da im uskrati seks, odnosno ne poziva ih kod sebe u sobu dok je ljutit.

"Ako neka od mojih žena učini nešto pogrešno, ne pozovem je kod sebe u krevet mjesec dana", kaže Ivan koji traži još žena koje, po mogućnosti, trebaju biti "visoke, mršave i nježne", prenosi Index.hr

(Radiosarajevo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Maks

11.11.2018 09:36

Nije on vidio Rusa, pogledaj brade dje su brkovi,ova zamotana itd.

ODGOVORITE
Name

Re Max

11.11.2018 11:29

Malo proguglaj pa ces naci podatke da su 20 miliona rusa muslimani

Name

Velimir Tristc

11.11.2018 11:52

Bog je protiv poligamije Stari Zavjet 1 Mojsijeva 2, 21-24.A Novi Zavjet govori da ce Bog suditi svima koji prekrse sedmu zapovjest bilo musko ili zensko 1 korincanima 6, 9.10.18.Mi imamo neke primjere u Starom Zavjetu Avrama , Jakova,Davida ali to nije bilo po Bozjoj volji a to se vidi u Novom Zavjetu da je Isus protiv poligamije i to je krsenje sedme Zapovjesti i ostaje jedan covjek jedna zena.

ODGOVORITE
Name

ssss jo

11.11.2018 14:29

Domaćin

ODGOVORITE
Name

Sarajevo

11.11.2018 15:45

Musliman sam ali ovo ne podrzabam...ne znam koju rjec bi upotrijebio za ovo...Boze sacuvaj...

ODGOVORITE
Name

PRETEKAO ME::

11.11.2018 18:26

BIO SAM NA KRIMU KOD JALTE ( NA CRNOM MORU) IMAO SAM DVIJE ŽENE ODNOSNO CURE MJESEC DANA, BILO JE LUDO I NEZABORAVNO I DANAS SE SJETI TE LJEPOTE I ŽIVOTA ALI IVAN JE DRUGA PRIČA.....

ODGOVORITE