Вајда о награди...

Новак је мој професионални рад допунио мајсторством! Марјан Вајда, тренер најбољег тенисера света Новака Ђоковића, на посебан начин се захвалио српском играчу због награде коју је добио.

Тенис 11.11.2018 | 20:30
Вајда о награди...
Вајда добио награду АТП за најбољег тренера у сезони на измаку, док је Ђоковић проглашен "повратником године".

Тим поводом Словак се обратио на друштвеним мрежама уз поруку свим навијачима.

"Тренерска улога у тенису је неоспорна. Потребно је да имате снажне лидерске способности, прави начин руковођења, изузетну радну етику и бриљантно знање спорта. Желим да се захвалим АТП што је установио ову награду ис вим тренерима који су гласали за мене. Ценим сваки глас који сам добио", написао је Вајда испод фотографије на друштвеној мрежи "Инстаграм". 

Он се осврнуо и на све што је прошао током ове сезоне. 

"Ова награда превазишла је моја очекивања, али у исто време, одражава време, посвећеност, труд и стрпљење са играчем на тениском терену. Награду посвећујем својој породици због времена које не проводим са њима, свом тиму са којим проводим највише времена, Словачкој јер је то земља коју волим и свим драгим пријатељима и навијачима који ме подржавају". 

За крај, обратио се и Ђоковићу. 

"Последње, али не мање важно, велико хвала Новаку Ђоковићу што је мој професионални рад допунио својим мајсторством и шампионским резултатима на тениском терену. Хвала ти много!", закључио је Вајда. 

Њих двојица ће наредне недеље имати велику прилику да сјајну годину заокруже на најбољи начин, освајањем пехара на АТП тур финалу у лондонској "О2 Арени". 

Новак такмичење започиње вечерас сусретом са Џоном Изнером.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар