Vajda o nagradi...

Novak je moj profesionalni rad dopunio majstorstvom! Marjan Vajda, trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, na poseban način se zahvalio srpskom igraču zbog nagrade koju je dobio.

Tenis 11.11.2018 | 20:30
Vajda o nagradi...
Vajda dobio nagradu ATP za najboljeg trenera u sezoni na izmaku, dok je Đoković proglašen "povratnikom godine".

Tim povodom Slovak se obratio na društvenim mrežama uz poruku svim navijačima.

"Trenerska uloga u tenisu je neosporna. Potrebno je da imate snažne liderske sposobnosti, pravi način rukovođenja, izuzetnu radnu etiku i briljantno znanje sporta. Želim da se zahvalim ATP što je ustanovio ovu nagradu is vim trenerima koji su glasali za mene. Cenim svaki glas koji sam dobio", napisao je Vajda ispod fotografije na društvenoj mreži "Instagram". 

On se osvrnuo i na sve što je prošao tokom ove sezone. 

"Ova nagrada prevazišla je moja očekivanja, ali u isto vreme, odražava vreme, posvećenost, trud i strpljenje sa igračem na teniskom terenu. Nagradu posvećujem svojoj porodici zbog vremena koje ne provodim sa njima, svom timu sa kojim provodim najviše vremena, Slovačkoj jer je to zemlja koju volim i svim dragim prijateljima i navijačima koji me podržavaju". 

Za kraj, obratio se i Đokoviću. 

"Poslednje, ali ne manje važno, veliko hvala Novaku Đokoviću što je moj profesionalni rad dopunio svojim majstorstvom i šampionskim rezultatima na teniskom terenu. Hvala ti mnogo!", zaključio je Vajda. 

Njih dvojica će naredne nedelje imati veliku priliku da sjajnu godinu zaokruže na najbolji način, osvajanjem pehara na ATP tur finalu u londonskoj "O2 Areni". 

Novak takmičenje započinje večeras susretom sa Džonom Iznerom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar