Шта је ''Фоотбалл леакс'' открио о Нејмару и Роналду?

Нејмар не сме да критикује шефа, Роналдови радници заклети на ћутање! Нова фудбалска открића показују неке чудне захтеве и клаузуле које, поред других, имају и најбољи фудбалери света Кристијано Роналдо и Нејмар.

Фудбал 11.11.2018 | 00:00
Шта је ''Фоотбалл леакс'' открио о Нејмару и Роналду?
Роналдо свој приватни воли да остави за себе, али се додатно побринуо да нико од његових запослених не проговори у јавности.

Како открива нови документ "Фоотбалл леакс", у чијим пређашњим објавама су "раскринкани" Манчестер сити, УЕФА, ПСЖ и остали, Роналдови радници су морали да потпишу "споразум у не-белодањивању".

Према њему сви запослени од стране Роналда не смеју да откривају никакве детаље из Португалчевог приватног живота и онога што се дешава у његовој кући.

То само по себи можда не би било толико чудно да тај уговор није важећи све до 70 година после Роналдове смрти или последњег члана његовог породичног стабла.

У осталим деловима "Фоотбалл леакс" сазнања занимљиво је то да је Марио Балотели током сезоне 2014/15, када је наступао за Ливерпул, имао клаузулу у уговору према којој су му "редси" обећали 500.000 фунти ако не направи проблем на терену или ван њега.

Ако је веровати открићима, Бразилац Нејмар који тренутно наступа за Пари Сен Жермен имао је неке чудне захтеве.

Парижани су Нејмару дужни 2,5 милиона евра ако успе да ниједном не искритикује одлуке свог шефа стручног штафа током сезоне, 375.000 ако се константно буде поздрављао са навијачима пре и после утакмица и два милиона евра ако се нађе у најужем избору (топ 3) за Златну лопту.

Томас Вермален је 2014. прешао из Арсенала у Барселону, а челници тог шпанског клуба су у уговор ставили да штопер, који се није добро снашао у Барси, мора да научи каталонски језик.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар