Šta je ''Football leaks'' otkrio o Nejmaru i Ronaldu?

Nejmar ne sme da kritikuje šefa, Ronaldovi radnici zakleti na ćutanje! Nova fudbalska otkrića pokazuju neke čudne zahteve i klauzule koje, pored drugih, imaju i najbolji fudbaleri sveta Kristijano Ronaldo i Nejmar.

Fudbal 11.11.2018 | 00:00
Šta je ''Football leaks'' otkrio o Nejmaru i Ronaldu?
Ronaldo svoj privatni voli da ostavi za sebe, ali se dodatno pobrinuo da niko od njegovih zaposlenih ne progovori u javnosti.

Kako otkriva novi dokument "Football leaks", u čijim pređašnjim objavama su "raskrinkani" Mančester siti, UEFA, PSŽ i ostali, Ronaldovi radnici su morali da potpišu "sporazum u ne-belodanjivanju".

Prema njemu svi zaposleni od strane Ronalda ne smeju da otkrivaju nikakve detalje iz Portugalčevog privatnog života i onoga što se dešava u njegovoj kući.

To samo po sebi možda ne bi bilo toliko čudno da taj ugovor nije važeći sve do 70 godina posle Ronaldove smrti ili poslednjeg člana njegovog porodičnog stabla.

U ostalim delovima "Football leaks" saznanja zanimljivo je to da je Mario Baloteli tokom sezone 2014/15, kada je nastupao za Liverpul, imao klauzulu u ugovoru prema kojoj su mu "redsi" obećali 500.000 funti ako ne napravi problem na terenu ili van njega.

Ako je verovati otkrićima, Brazilac Nejmar koji trenutno nastupa za Pari Sen Žermen imao je neke čudne zahteve.

Parižani su Nejmaru dužni 2,5 miliona evra ako uspe da nijednom ne iskritikuje odluke svog šefa stručnog štafa tokom sezone, 375.000 ako se konstantno bude pozdravljao sa navijačima pre i posle utakmica i dva miliona evra ako se nađe u najužem izboru (top 3) za Zlatnu loptu.

Tomas Vermalen je 2014. prešao iz Arsenala u Barselonu, a čelnici tog španskog kluba su u ugovor stavili da štoper, koji se nije dobro snašao u Barsi, mora da nauči katalonski jezik.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar