Милан Борјан - рекордер сезоне!

Голман црвено-белих провео највише минута на терену у УЕФА такмичењима!

Фудбал 11.11.2018 | 18:00
Милан Борјан - рекордер сезоне!
Одјеци након великог славља над Ливерпулом су још увек прилично снажни, а Црвена звезда се на свом порталу похвалила још једним не тако неважним параметром у овој сезони. Милан Борјан и Мохамед ЕлФарду Бен су играчи са највише проведених минута на терену у УЕФА такмичењима ове сезоне, а на првом месту је чувар мреже српскг шампиона са 1.110 одиграних минута.

Ел Фарду Бен је одиграо 1.084, а потом следи двојац Ренџерса Џејмс Таверније и Конор Голдсон са по 1.080 минута, којико има и дефанзивац Диделанжа Џери Премпе. Преломни фактор представљали су продужеци у Трнави, где су Борјан и Бен имали значајан удео.

На врх је могао и Филип Стојковић, који се ипак повредио у 59. минуту утакмице са Ливерпулом, који му је био 27 узастпни на еврсцени, па је остао на 1.079 одиграних минута у овој европској сезони црвено-белих.

Поменуте бројке ће још више расти, пошто изабранике Владана Милојевића очекују још најмање две европске утакмице у овој сезони. Прва је на програму 28. новембра у Напуљу, а друга 11. децембра, када на стадион Рајко Митић стиже Пари Сен Жермен.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар