Milan Borjan - rekorder sezone!

Golman crveno-belih proveo najviše minuta na terenu u UEFA takmičenjima!

Fudbal 11.11.2018 | 18:00
Milan Borjan - rekorder sezone!
Odjeci nakon velikog slavlja nad Liverpulom su još uvek prilično snažni, a Crvena zvezda se na svom portalu pohvalila još jednim ne tako nevažnim parametrom u ovoj sezoni. Milan Borjan i Mohamed ElFardu Ben su igrači sa najviše provedenih minuta na terenu u UEFA takmičenjima ove sezone, a na prvom mestu je čuvar mreže srpskg šampiona sa 1.110 odigranih minuta.

El Fardu Ben je odigrao 1.084, a potom sledi dvojac Rendžersa Džejms Tavernije i Konor Goldson sa po 1.080 minuta, kojiko ima i defanzivac Didelanža Džeri Prempe. Prelomni faktor predstavljali su produžeci u Trnavi, gde su Borjan i Ben imali značajan udeo.

Na vrh je mogao i Filip Stojković, koji se ipak povredio u 59. minutu utakmice sa Liverpulom, koji mu je bio 27 uzastpni na evrsceni, pa je ostao na 1.079 odigranih minuta u ovoj evropskoj sezoni crveno-belih.

Pomenute brojke će još više rasti, pošto izabranike Vladana Milojevića očekuju još najmanje dve evropske utakmice u ovoj sezoni. Prva je na programu 28. novembra u Napulju, a druga 11. decembra, kada na stadion Rajko Mitić stiže Pari Sen Žermen.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar