Велбек на носилима са терена, због чланка у болници!

Нападача Арсенала, Данија Велбека, по свему судећи очекује дужа пауза. Он се повредио на утакмици Лиге Европе са Спортингом (0:0) и пренет је у болницу.  Тежа повреда Данија Велбека! Фудбалер Арсенала изнет је на носилима са маском за кисеоник на дуелу Лиге Европе против Спортинга, а менаџер је потврдио да га очекује дужа пауза. . .

Фудбал 09.11.2018 | 11:15
Велбек на носилима са терена, због чланка у болници!
Страдао му је чланак и према првим прогнозама у питању је озбиљна повреда.

Бивши нападач Манчестер јунајтеда повредио се у 25. минуту меча после једног покушаја да лопту упути главом. Незгодно је доскочио и није могао да настави меч.

На терен је ушла медицинска екипа Арсенала, Велбеку је дат кисеоник и стављена је заштитна ципела, а навијачи су га испратили аплаузом када је на носилима изнет са терена. 

"У болници је. Мораћемо да сечекамо, али мени се чини да се ради о озбиљној повреди. Свака повреда је прича за себе. Могуће је да је поломио нешто и да је страдао чланак. Он је веома добар момак и његова посвећеност раду је огромна. Ово су тешки моменти како за њега, тако и за све нас који га волимо", изјавио је менаџер Арсенала Унај Емери. 

Велбек је ове сезоне постигао пет голова. Био је на списку селектора Гарета Саутгејта за претходне две утакмице репрезентације Енглеске са САД и Хрватском.



Арсенал и Спортинг одиграли су нерешно (0:0) у 4. колу Лиге Европе, а дуел у Лондону обележила је повреда Данија Велбека.

Фудбалер Арсенала повредио је скочни зглоб у 25. минуту меча у дуелу са противничким играчем.

Он је после пада изнесен са терена на носилима, а лекарска екипа ставила му је и маску са кисеоником.

Одмах је превезен у болницу, где је провео ноћ.

Менаџер Арсенала Унаји Емери после меча потврдио је да се ради о тежој повреди.

"Највећа вест на овој утакмици за нас је повреда. Мислим да се ради о тежој повреди. Страшна је за Велбека, али за нас као тим. Одведен је у болницу и видећемо какви су резултати", рекао је Емери после меча.

Он је додао да је Велбеков проблем са зглобом утицао на цео тим.

"Играчи су видели да је у питању озбиљна повреда и то се одразило на игру целе екипе", изјавио је Емери.

Велбек, коме сигурно предстоји дужа пауза, ове сезоне постигао је пет голова за Арсенал.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар