Velbek na nosilima sa terena, zbog članka u bolnici!

Napadača Arsenala, Danija Velbeka, po svemu sudeći očekuje duža pauza. On se povredio na utakmici Lige Evrope sa Sportingom (0:0) i prenet je u bolnicu.  Teža povreda Danija Velbeka! Fudbaler Arsenala iznet je na nosilima sa maskom za kiseonik na duelu Lige Evrope protiv Sportinga, a menadžer je potvrdio da ga očekuje duža pauza. . .

Fudbal 09.11.2018 | 11:15
Velbek na nosilima sa terena, zbog članka u bolnici!
Stradao mu je članak i prema prvim prognozama u pitanju je ozbiljna povreda.

Bivši napadač Mančester junajteda povredio se u 25. minutu meča posle jednog pokušaja da loptu uputi glavom. Nezgodno je doskočio i nije mogao da nastavi meč.

Na teren je ušla medicinska ekipa Arsenala, Velbeku je dat kiseonik i stavljena je zaštitna cipela, a navijači su ga ispratili aplauzom kada je na nosilima iznet sa terena. 

"U bolnici je. Moraćemo da sečekamo, ali meni se čini da se radi o ozbiljnoj povredi. Svaka povreda je priča za sebe. Moguće je da je polomio nešto i da je stradao članak. On je veoma dobar momak i njegova posvećenost radu je ogromna. Ovo su teški momenti kako za njega, tako i za sve nas koji ga volimo", izjavio je menadžer Arsenala Unaj Emeri. 

Velbek je ove sezone postigao pet golova. Bio je na spisku selektora Gareta Sautgejta za prethodne dve utakmice reprezentacije Engleske sa SAD i Hrvatskom.



Arsenal i Sporting odigrali su nerešno (0:0) u 4. kolu Lige Evrope, a duel u Londonu obeležila je povreda Danija Velbeka.

Fudbaler Arsenala povredio je skočni zglob u 25. minutu meča u duelu sa protivničkim igračem.

On je posle pada iznesen sa terena na nosilima, a lekarska ekipa stavila mu je i masku sa kiseonikom.

Odmah je prevezen u bolnicu, gde je proveo noć.

Menadžer Arsenala Unaji Emeri posle meča potvrdio je da se radi o težoj povredi.

"Najveća vest na ovoj utakmici za nas je povreda. Mislim da se radi o težoj povredi. Strašna je za Velbeka, ali za nas kao tim. Odveden je u bolnicu i videćemo kakvi su rezultati", rekao je Emeri posle meča.

On je dodao da je Velbekov problem sa zglobom uticao na ceo tim.

"Igrači su videli da je u pitanju ozbiljna povreda i to se odrazilo na igru cele ekipe", izjavio je Emeri.

Velbek, kome sigurno predstoji duža pauza, ove sezone postigao je pet golova za Arsenal.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar