Бањалука: Тежак судар више возила

У саобраћајној незгоди, која се јутрос догодила на бањалучком западном транзиту, повријеђено је шест особа - потврђено је БН ТВ у Хитној помоћи у Бањалуци.

Република Српска 09.11.2018 | 09:36
Бањалука: Тежак судар више возила
Како нам је речено, ниједно лице није животно угрожено и сви су упућени на даље прегледе на одјељење хирургије. Саобраћајна незгода догодила се јутрос на западном транзиту у близини бензинских пумпи „Нестро петрол" и „Нис петрол" у Улици крајишких бригада.

Према првим незваничним информацијама, у несрећи је учествовало пет аутомобила. До несреће је дошло када се „шевролет" из зауставне траке покушао укључити у другу траку и том приликом ударио у „голф петицу", у којем је било и мало дијете.

Приликом судара, „шевролет" је прешао преко острва између двије транзитне траке и ударио у „корсу", која је долазила из супротног смјера. „Корса" је након тога ударила у „рено", а „рено" у камион, који је био паркиран у зауставној траци.

Ове информације БН ТВ потврдили су у Полицијској управи Бањалука. На возилима је настала велика материјална штета.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

БЛ

09.11.2018 09:59

Како је рекао покојни Бранко Ћопић нога Личка а ципела Бечка. Нисам мислио само на Грмечлије већ на нас све. Па ми смо се ,,туцали" на семофарима а овај ,,црногорац" нам уведе све кружне токове, јаране мало си поранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.11.2018 10:35

Тако некако, а сва аута уцесници у саобрацајки све сами отпад, све скупа није вредно ко Додикове гуме на његовом ауту. Смјесно или залосно : ма обоје синко драги.

Name

Ре БЛ

09.11.2018 10:38

Шта је писац ових редова желио рећи? Какве везе има "Црногорац" са овом саобраћајном незгодом? У питању је неукост,незнање или бахатост возача који се из зауставне траке укључује у другу умјесто у прву траку друже. Брз и успјешан опоравак повријеђеним.

Name

Милан

09.11.2018 10:47

Нема то везе с крузним током као сто и писе. А то да нам продају прицу да се саобрацај брзе креце кроз крузни ток је познато, сто не казем да није истина али кад се сагледа цињеница да 80 % возаца не зна правила крузног тока, као и то да крузне раскрнице ницу као пецурке је класицно прање пара, јер це опет кроз коју годину кренути прица да су семафори "ипак испавнији". Јер је статисика показала да је мањи број саобрацајки на семафору него у крузним токовима?! А да не прицам о асфалту који се поставља, па сам западни транзит је катастора, и управо на том мјесту где се јуторс десила саобрацајка је пуна сахти које су упале у исти, а на асфалту се направиле колотрази. Ако си из вец из БЛ знас о цему прицам...!!! поздрав

Name

Драгас

09.11.2018 11:13

Не могу вјеровати да међу нама има и оних који мисле да смо поранили са градњом кружних токова.Можда би најбоље било да се вратимо на друмове из турског вакта.

Name

Лаки

09.11.2018 17:24

Ре,Драгаш, у праву је човјек. К.токови у б.луци нинашта не личе. Прво мали су и не могу примити толико возила поготову у шпицама. Овај на лаушу је ко руски рулет. Друго, неби требало да су п.прелази у њима и у нивоу са њима. Б.лука је толико испресецана са п.прелазима да више личи на шеталиште него на град. Праве пасареле којих нигдје у европи нисам видио умјесто да направе подземне пјешачке...укратко б.лука је ругло по питању саобраћаја као и у већини других ствари. Битно да црногорац узима пикслу од тих радова као што је узео за ону квази еколошку топлану која трује пола града и троши дрва а све по леђима сиротиње која сад метар дрва плаћа 80-90 км

Name

До Избора СРБИН.

09.11.2018 14:50

Ову несрецу и све друге несреце у вецини слуцајева изазива незнање и трема за воланом.И једно и друго су посљедица система у ком се налазимо,тј.могуцности да бас скао уопсте мозе полозити возацки испит и да га бас СВАКО МОЗЕ ТОМ ВОЗАЦКОМ ИСПИТУ УЦИТИ.Огроман број'инструктора'за возњу су потпуно неуки, бахати и врло лоси возаци.Битно је да су се сви уфурали да поскупи испит за возаца,да наредају радара мноство иза сваке кривине,да поставе неку крезубу сподобу сто се полицајцем зове да би казњавали,,,А ЉУДИ ГИНУ,СТРАДАЈУ И СТЕТЕ НАСТАЈУ.ТУ ЈЕ ПРОБЛЕМ САОБРАЦАЈА,ИНСТРУКТОРИ ВОЗЊЕ И ЊИХОВА ПОТПУНА ДЕМАГОГИЈА У ОБУЦИ КАНДИДАТА.НИЈЕ ДОВОЉНО НАУЦИТИ ЦОВЈЕКА ДА ДРЗИ ВОЛАН,НЕГО И ДА МУ ЗИВОТ ЗАВИСИ ОД НАЈОБИЦНИЈЕГ ЦРИЈЕВА ЗА КОЦНИЦЕ,ОД МАЛО ТОЛЕРАНЦИЈЕ И КУЛТУРЕ У САОБРАЦАЈУ,ОД СПОСОБНОСТИ ДА РЕАГУЈЕ...ТО ЈЕ БИТ ПРОБЛЕМА,А НЕ РАДАРИ И КАЗНЕ,КОЈЕ УСПУТ РЕЦЕНО КАЗЊАВАЈУ САМО И САМО 'БИЈЕДУ',ТЈ.НИЗИ СТАЛЕЗ НАРОДА,,,КОЈИ ЈЕ И НАЈЗАСЛУЗНИЈИ ЗА ОВУ ДРЗАВУ,ПО СВАКОЈ ОСНОВИ,ОД БУКВАЛНОГ СТВАРАЊА,ДО БУДЗЕТСКОГ ПУЊЕЊА,ОВИ ДРУГИ НИТИ ПЛАЦАЈУ ПОРЕЗЕ,НИТИ ЈЕ СТВАРАЈУ,А ДЈЕЦА ИМ ЛИМУЗИНЕ ЗА СРЕДЊОСКОЛСКУ ЗАБАВУ ДОБИЈАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ