Banjaluka: Težak sudar više vozila

U saobraćajnoj nezgodi, koja se jutros dogodila na banjalučkom zapadnom tranzitu, povrijeđeno je šest osoba - potvrđeno je BN TV u Hitnoj pomoći u Banjaluci.

Republika Srpska 09.11.2018 | 09:36
Banjaluka: Težak sudar više vozila
Kako nam je rečeno, nijedno lice nije životno ugroženo i svi su upućeni na dalje preglede na odjeljenje hirurgije. Saobraćajna nezgoda dogodila se jutros na zapadnom tranzitu u blizini benzinskih pumpi „Nestro petrol" i „Nis petrol" u Ulici krajiških brigada.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, u nesreći je učestvovalo pet automobila. Do nesreće je došlo kada se „ševrolet" iz zaustavne trake pokušao uključiti u drugu traku i tom prilikom udario u „golf peticu", u kojem je bilo i malo dijete.

Prilikom sudara, „ševrolet" je prešao preko ostrva između dvije tranzitne trake i udario u „korsu", koja je dolazila iz suprotnog smjera. „Korsa" je nakon toga udarila u „reno", a „reno" u kamion, koji je bio parkiran u zaustavnoj traci.

Ove informacije BN TV potvrdili su u Policijskoj upravi Banjaluka. Na vozilima je nastala velika materijalna šteta.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

BL

09.11.2018 09:59

Kako je rekao pokojni Branko Ćopić noga Lička a cipela Bečka. Nisam mislio samo na Grmečlije već na nas sve. Pa mi smo se ,,tucali" na semofarima a ovaj ,,crnogorac" nam uvede sve kružne tokove, jarane malo si poranio.

ODGOVORITE
Name

Re

09.11.2018 10:35

Tako nekako, a sva auta ucesnici u saobracajki sve sami otpad, sve skupa nije vredno ko Dodikove gume na njegovom autu. Smjesno ili zalosno : ma oboje sinko dragi.

Name

Re BL

09.11.2018 10:38

Šta je pisac ovih redova želio reći? Kakve veze ima "Crnogorac" sa ovom saobraćajnom nezgodom? U pitanju je neukost,neznanje ili bahatost vozača koji se iz zaustavne trake uključuje u drugu umjesto u prvu traku druže. Brz i uspješan oporavak povrijeđenim.

Name

Milan

09.11.2018 10:47

Nema to veze s kruznim tokom kao sto i pise. A to da nam prodaju pricu da se saobracaj brze krece kroz kruzni tok je poznato, sto ne kazem da nije istina ali kad se sagleda cinjenica da 80 % vozaca ne zna pravila kruznog toka, kao i to da kruzne raskrnice nicu kao pecurke je klasicno pranje para, jer ce opet kroz koju godinu krenuti prica da su semafori "ipak ispavniji". Jer je statisika pokazala da je manji broj saobracajki na semaforu nego u kruznim tokovima?! A da ne pricam o asfaltu koji se postavlja, pa sam zapadni tranzit je katastora, i upravo na tom mjestu gde se jutors desila saobracajka je puna sahti koje su upale u isti, a na asfaltu se napravile kolotrazi. Ako si iz vec iz BL znas o cemu pricam...!!! pozdrav

Name

Dragas

09.11.2018 11:13

Ne mogu vjerovati da među nama ima i onih koji misle da smo poranili sa gradnjom kružnih tokova.Možda bi najbolje bilo da se vratimo na drumove iz turskog vakta.

Name

Laki

09.11.2018 17:24

Re,Dragaš, u pravu je čovjek. K.tokovi u b.luci ninašta ne liče. Prvo mali su i ne mogu primiti toliko vozila pogotovu u špicama. Ovaj na laušu je ko ruski rulet. Drugo, nebi trebalo da su p.prelazi u njima i u nivou sa njima. B.luka je toliko ispresecana sa p.prelazima da više liči na šetalište nego na grad. Prave pasarele kojih nigdje u evropi nisam vidio umjesto da naprave podzemne pješačke...ukratko b.luka je ruglo po pitanju saobraćaja kao i u većini drugih stvari. Bitno da crnogorac uzima pikslu od tih radova kao što je uzeo za onu kvazi ekološku toplanu koja truje pola grada i troši drva a sve po leđima sirotinje koja sad metar drva plaća 80-90 km

Name

Do Izbora SRBIN.

09.11.2018 14:50

Ovu nesrecu i sve druge nesrece u vecini slucajeva izaziva neznanje i trema za volanom.I jedno i drugo su posljedica sistema u kom se nalazimo,tj.mogucnosti da bas skao uopste moze poloziti vozacki ispit i da ga bas SVAKO MOZE TOM VOZACKOM ISPITU UCITI.Ogroman broj'instruktora'za voznju su potpuno neuki, bahati i vrlo losi vozaci.Bitno je da su se svi ufurali da poskupi ispit za vozaca,da naredaju radara mnostvo iza svake krivine,da postave neku krezubu spodobu sto se policajcem zove da bi kaznjavali,,,A LJUDI GINU,STRADAJU I STETE NASTAJU.TU JE PROBLEM SAOBRACAJA,INSTRUKTORI VOZNJE I NJIHOVA POTPUNA DEMAGOGIJA U OBUCI KANDIDATA.NIJE DOVOLJNO NAUCITI COVJEKA DA DRZI VOLAN,NEGO I DA MU ZIVOT ZAVISI OD NAJOBICNIJEG CRIJEVA ZA KOCNICE,OD MALO TOLERANCIJE I KULTURE U SAOBRACAJU,OD SPOSOBNOSTI DA REAGUJE...TO JE BIT PROBLEMA,A NE RADARI I KAZNE,KOJE USPUT RECENO KAZNJAVAJU SAMO I SAMO 'BIJEDU',TJ.NIZI STALEZ NARODA,,,KOJI JE I NAJZASLUZNIJI ZA OVU DRZAVU,PO SVAKOJ OSNOVI,OD BUKVALNOG STVARANJA,DO BUDZETSKOG PUNJENJA,OVI DRUGI NITI PLACAJU POREZE,NITI JE STVARAJU,A DJECA IM LIMUZINE ZA SREDNJOSKOLSKU ZABAVU DOBIJAJU.

ODGOVORITE