Претежно ведро и топло вријеме

Остаје сунчано и претежно ведро и овога дана у нашој земљи, те и даље топло за ово доба године. Ујутро умјерено облачно и магловито, најсвјежија јутра биће на сјевероистоку.

Република Српска 09.11.2018 | 07:11
Претежно ведро и топло вријеме
Вјетар слаб до умјерен, јужних смјерова. Минималне температуре кретаће се од 3 до 10 степени, максималне дневне од 15 на западу и северу до 20 на југу. Требиње најтоплије данас.

Нема значајнијих промјена у прогнозама метеоролога када је у питању нека дугорочна прогноза. Овакве временске прилике задржавају се све до друге половине наредне седмице.

Сутра се очекује мало до умјерено облачно у јутарњим часовима, а током дана претежно сунчано уз малу или умјерену облачност и даље топло за ово доба године. Минимална температура ваздуха од 4 до 12, у планинама око 3 степена. Највиша дневна температура од 16 до 18 .

У Недељу: Ујутро мало до умјерено облачно, а током дана претежно сунчано уз малу или умјерену облачност и даље топлије од просјека за ово доба године.

Минимална температура ваздуха од 6 до 11. Највиша дневна од 17 у брдскопланинским предјелима до 20 на североистоку. Бијељина најтоплији град овога дана.

Првога дана наредне недјеље и даље топло и претежно ведро. Јутарње температуре кретаће се од 6 до 8 степени. Максималне од 18 на западу до 20 на истоку и југу.

На западу земље углавном сунчнано са пролазним облачностима током дана. Минималне температуре ће се кретати од 5 до 7 степени, максималне од 15 до 17.

На истоку након хладног јутра стиже топло вријеме. Очекују нас дужи сунчани интервали током дана. Минмалне температуре од 1 до 5 степени, максималне дневне од 14 до 18.

На југу се очекују дужи пријатно топло и стабилно вријеме. Јутарње температуре кретаће се од д 4 до 9 степени, максималне од 13 до 20.

У Федерацији Босне и Херцеговине овога дана такође претежно ведро и сунчано. Минималне температуре од 5 до 10 степени. Максималне од 15 до 19 колико ће бити на крајњем југу.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар