Мејведер: Нисам договорио борбу с Јапанцем!

Тек сам чуо за њега! Амерички боксер Флојд Мејведер негирао је да је постигао договор о званичној борби против јапанског кик-боксера Теншина Насукаве.

Остали спортови 10.11.2018 | 09:30
Мејведер: Нисам договорио борбу с Јапанцем!
Мејведер је рекао да је за тог борца чуо тек недавно.

Некадашњи светски првак у пет тежинских категорија рекао је да је пристао да се бори против Насукаве 31. децембра у Јапану, али да је од њега тражено да то буде борба коју неће преносити телевизија, само за "богате гледаоце".

"Када смо стигли на конференцију за медије, мој тим и ја смо избачени из колосека. Требало је то одмах да прекинемо. Уверавам вас да сам био потпуно заслепљен договорима који су постигнути без моје дозволе. Оклевао сам да се побуним против свега што је речено, како не бих направио велику пометњу и због тога ми је заиста жао", навео је Мејведер на друштвеним мрежама.

Мејведер (41) се повукао као непоражени боксер после 50 победа, након што је у августу прошле године победио звезду УФЦ Конора Мекгрегора. Он је после те борбе зарадио 300 милиона долара.

Нејасно је под којим правилима би се борили Мејведер и 20-годишњи Насукава, који је непоражен у кик-боксу са свих 27 победа, као и у мешовитим борилачким вештинама, са све четири победе.

"Прво и најважније, желим да будем јасан, ја Флојд Мејведер никада нисам пристао на званичну борбу против Теншина Насукаве. Уз дужно поштовање, ја никада нисам чуо за њега, до мог недавног пута у Јапан. Тражили су да учествујем у деветоминутној егзибиционој борби од три рунде, а противника је требало да изабере Рајзинг Фајтинг Федерација", навео је Мејведер.

Он, међутим, није рекао да ли ће се борба уопште одржати. Форбс је у јулу прогласио Мејведера за најплаћенију славну личност на свету.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар