Објашњење послије хаоса...

Ко ми вређа Интер, ја му тако вратим! Непоновљиви Жозе Мурињо!

Фудбал 08.11.2018 | 14:45
Објашњење послије хаоса...
Дошао, видео, победио. Није баш као Гај Јулије Цезар, али се Жозе Мурињо у Торину понашао као Император. Славио је на терену на коме су претходних година у Лиги шампиона славили само Барселона и Реал Мадрид, па није могао да сакрије емоције после победе Манчестер јунајтеда која је довела Црвене ђаволе на праг пласмана у осмину финала Лиге шампиона.

А после спектакуларног преокрета на Алијанц стадиону, Португалац је показао и своју тамну страну, пошто је прозивао навијаче домаћег клуба. Истини за вољу, он сам истиче да је то био начин да одговори на њихове прозивке. Не само у Торину, него и пре две седмице на Олд Трафорду.

„Вређали су ме 90 минута. А ја сам само дошао на овај стадион да радим посао најбоље што могу. Ништа више“, био је први коментар темпераментног Португалаца кад су га новинари питали зашто је уопште морао да реагује на прозивке са трибина.

На крају је, да не би избио још већи хаос од овог у коме је учествовао, морао да га смирује и Леонардо Бонучи, стрелац аутогола који је „окренуо“ дерби четвртог кола Групе Г. Сам Мурињо признаје да је претерао, иако има историју сукоба са јувентинима, који су му и вечерас певали „к... сине“.

„Ја никог нисам вређао, нео они мене. Гестикулирао сам им, јер сам желео да их чујем могу ли гласније да певају. Сад кад сам се смирио, сматрам да није требало тако да постуипим. Опет, ја тако реагујем кад ми вређају породицу. А Интер је, између осталог, моја породица“.

Да се вратимо на терен. Ипак је то најважније.

„Одиграли смо фантастичну утакмицу. На високом нивоту. Не може боље од овога. Јувентус поседује другачији потенцијал од нас. Тражили смо срећу и она нас је погледала у завршним минутима. Победили смо, али би било праведно да је било нерешено“, признао је, спортски, Жозе Мурињо.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар