Тинејџерка узела екстази и преминула

Полиција у Аранђеловцу ухапсила је Н. Б. (21) из тог града, због сумње да је 15-годишњакињи омогућио да конзумира екстази, од ког јој је позлило, а четири дана касније је преминула на Војно-медицинској академији, саопштено је из МУП-а.

Србија 08.11.2018 | 07:38
Тинејџерка узела екстази и преминула
Сумња се да је Н.Б. 2. новембра у вечерњим сатима, током журке у једној кући у Аранђеловцу извадио кесицу са седам таблета екстазија и ставио је на сто за којим је седела 15-годишњакиња.

Она је узела једну таблету екстазија након чега јој је позлило, а четири дана касније преминула је на Војно-медицинској академији, наводи се у саопштењу.



Н.Б се терети за кривично дело омогућавање уживања опојних дрога.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Аранђеловцу осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Подсетимо, екстази је овог лета за само неколико дана однео чак четири млада живота. Тако је у јуну ове године Марија М. (17), ученица Политехничке школе преминула услед предозирања наркотицима.

Београђанин Јован Пауновић (17), преминуо је на ВМА, неколико сати након што је пронађен како испред једног београдског сплава лежи у бунилу и грчи се у ужасним боловима јер је у себе унео смртоносну количину дроге екстази.

У Бачкој Паланци, исто у јуну, од прекомерне дозе наркотика преминуо је тинејџер Н. С. (18), а његово тело у стану Гундулићевој улици пронашао је отац.

Полиција из Бачке Паланке је тада извршила увиђај, а незванично се сазнаје да је смрт наступила услед предозирања.

Почетком јула у изнајмљеном стану у Београду пронађена је мртва Мирјана Милић (21). Она је иначе била сведок смрти Јована Пауновића, који је такође преминуо због смртносне дозе екстазија.

Она је на друштвеним мрежама отворено писала да конзумира ову дрогу.

Извор: Тањуг

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Страх оф дрогееее

08.11.2018 07:55

Није ли чудно да је преминула сведок дјевојка која је сведочила у вези однесеног младог живота Јована Пауновића....

ОДГОВОРИТЕ