Tinejdžerka uzela ekstazi i preminula

Policija u Aranđelovcu uhapsila je N. B. (21) iz tog grada, zbog sumnje da je 15-godišnjakinji omogućio da konzumira ekstazi, od kog joj je pozlilo, a četiri dana kasnije je preminula na Vojno-medicinskoj akademiji, saopšteno je iz MUP-a.

Srbija 08.11.2018 | 07:38
Tinejdžerka uzela ekstazi i preminula
Sumnja se da je N.B. 2. novembra u večernjim satima, tokom žurke u jednoj kući u Aranđelovcu izvadio kesicu sa sedam tableta ekstazija i stavio je na sto za kojim je sedela 15-godišnjakinja.

Ona je uzela jednu tabletu ekstazija nakon čega joj je pozlilo, a četiri dana kasnije preminula je na Vojno-medicinskoj akademiji, navodi se u saopštenju.



N.B se tereti za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, ekstazi je ovog leta za samo nekoliko dana odneo čak četiri mlada života. Tako je u junu ove godine Marija M. (17), učenica Politehničke škole preminula usled predoziranja narkoticima.

Beograđanin Jovan Paunović (17), preminuo je na VMA, nekoliko sati nakon što je pronađen kako ispred jednog beogradskog splava leži u bunilu i grči se u užasnim bolovima jer je u sebe uneo smrtonosnu količinu droge ekstazi.

U Bačkoj Palanci, isto u junu, od prekomerne doze narkotika preminuo je tinejdžer N. S. (18), a njegovo telo u stanu Gundulićevoj ulici pronašao je otac.

Policija iz Bačke Palanke je tada izvršila uviđaj, a nezvanično se saznaje da je smrt nastupila usled predoziranja.

Početkom jula u iznajmljenom stanu u Beogradu pronađena je mrtva Mirjana Milić (21). Ona je inače bila svedok smrti Jovana Paunovića, koji je takođe preminuo zbog smrtnosne doze ekstazija.

Ona je na društvenim mrežama otvoreno pisala da konzumira ovu drogu.

Izvor: Tanjug

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Strah of drogeeee

08.11.2018 07:55

Nije li čudno da je preminula svedok djevojka koja je svedočila u vezi odnesenog mladog života Jovana Paunovića....

ODGOVORITE