Здјелар и Ђерлек: Да крене низ побједа!

Саша Здјелар и Армин Ђерлек говорили за Партизанов весник пред утакмицу са Радником, а после победе над Војводином.

Фудбал 09.11.2018 | 18:00
Здјелар и Ђерлек: Да крене низ побједа!
Армин Ђерлек се након одрађене суспензије због црвеног картона вратио се у тим Партизана против Војводине и дао је допринос у победи црно-белих чиме је прекинут низ од три узастопна ремија.

"Био је превелики притисак на нама. Везали смо три утакмице које нисмо добили, а то је продукт резултатске кризе, више него играчке. Барем две утакмице смо морали и заслужили да добијемо", рекао је млади везни фудбалер за Партизанов весник.

Ђерлек је приметио да су се он и саиграчи несвесно повукли и против Новосађана.

"И против Војводине смо се несвесно повукли после вођства, али се генерално све добро завршило по нас. Одиграли смо баш добро прво полувреме, док је у другом било коректно."

На питање да ли је победом "разбијен малер", фудбалер Партизана је одговорио: "Партизан сваку утакмицу игра на победу и све осим три бода је неуспех. Вратили смо се на победнички колосек и верујем да смо започели низ победа. Волео бих да до краја првог дела првенства траје."

Армин је први црвени картон у каријери добио против Напретка (1:1).

"Најтеже ми је било што нисмо обезбедили победу, а ја сам искључен. Ставио сам екипу у још тежи положај. Тешко ми је пало, јер ми је то први црвени картон у каријери. Моја лоша процена, мислио сам да ћу први стићи до лопте. Тренер Мирковић ми је рекао да су такве ствари саставни део фудбала и да морам да гледам даље", објаснио је Ђерлек.

Саша Здјелар се вратио у стартну поставу црно-белих.

"Имали смо лош период. Можда нисмо играли толико лоше, нисмо имали ни среће, па је резултат изостао. Утакмица против Војводине је дошла у правом моменту да се екипа подигне, да добије самопоуздање", почео је Здјелар.

Он је признао да је за бодове против Војводине стрепео до краја.

"После три ремија, а опет иста сцена као у последње две утакмице. Али, рекли смо 'е, не може опет'. Екипа се дигла у последњих 10-15 минута и добила утакмицу."

Док је портпарол Партизана, Биљана Обрадовић, разговарала са Здјеларом, у свлачионици се појавио Марко Јанковић. Здјелар је искористио прилику да му јавно упути речи хвале.

"Похвалио бих Марка Јанковића, који игра одлично на последње две-три утакмице", рекао је, а онда се и Марко убацио истакавши да игра најбоље у каријери.

"Не знам да ли игра најбоље у каријери, али мислим да може много боље", додао је Здјелар.

У Партизану опет стрепе пред репрезентативну паузу. Након последње уследила је криза резултата.

"Незгодно питање. То је због тога што нисмо заједно, али и што се опустимо. И онда дође та прва утакмица… Стварно после пауза не играмо добро и морамо да мислимо о томе ми играчи, не смемо да дозволимо падове. Ми морамо да добијемо сваку следећу утакмицу како бисмо стекли што више самопоуздања за други део сезоне", нагласио је Саша Здјелар.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар