Zdjelar i Đerlek: Da krene niz pobjeda!

Saša Zdjelar i Armin Đerlek govorili za Partizanov vesnik pred utakmicu sa Radnikom, a posle pobede nad Vojvodinom.

Fudbal 09.11.2018 | 18:00
Zdjelar i Đerlek: Da krene niz pobjeda!
Armin Đerlek se nakon odrađene suspenzije zbog crvenog kartona vratio se u tim Partizana protiv Vojvodine i dao je doprinos u pobedi crno-belih čime je prekinut niz od tri uzastopna remija.

"Bio je preveliki pritisak na nama. Vezali smo tri utakmice koje nismo dobili, a to je produkt rezultatske krize, više nego igračke. Barem dve utakmice smo morali i zaslužili da dobijemo", rekao je mladi vezni fudbaler za Partizanov vesnik.

Đerlek je primetio da su se on i saigrači nesvesno povukli i protiv Novosađana.

"I protiv Vojvodine smo se nesvesno povukli posle vođstva, ali se generalno sve dobro završilo po nas. Odigrali smo baš dobro prvo poluvreme, dok je u drugom bilo korektno."

Na pitanje da li je pobedom "razbijen maler", fudbaler Partizana je odgovorio: "Partizan svaku utakmicu igra na pobedu i sve osim tri boda je neuspeh. Vratili smo se na pobednički kolosek i verujem da smo započeli niz pobeda. Voleo bih da do kraja prvog dela prvenstva traje."

Armin je prvi crveni karton u karijeri dobio protiv Napretka (1:1).

"Najteže mi je bilo što nismo obezbedili pobedu, a ja sam isključen. Stavio sam ekipu u još teži položaj. Teško mi je palo, jer mi je to prvi crveni karton u karijeri. Moja loša procena, mislio sam da ću prvi stići do lopte. Trener Mirković mi je rekao da su takve stvari sastavni deo fudbala i da moram da gledam dalje", objasnio je Đerlek.

Saša Zdjelar se vratio u startnu postavu crno-belih.

"Imali smo loš period. Možda nismo igrali toliko loše, nismo imali ni sreće, pa je rezultat izostao. Utakmica protiv Vojvodine je došla u pravom momentu da se ekipa podigne, da dobije samopouzdanje", počeo je Zdjelar.

On je priznao da je za bodove protiv Vojvodine strepeo do kraja.

"Posle tri remija, a opet ista scena kao u poslednje dve utakmice. Ali, rekli smo 'e, ne može opet'. Ekipa se digla u poslednjih 10-15 minuta i dobila utakmicu."

Dok je portparol Partizana, Biljana Obradović, razgovarala sa Zdjelarom, u svlačionici se pojavio Marko Janković. Zdjelar je iskoristio priliku da mu javno uputi reči hvale.

"Pohvalio bih Marka Jankovića, koji igra odlično na poslednje dve-tri utakmice", rekao je, a onda se i Marko ubacio istakavši da igra najbolje u karijeri.

"Ne znam da li igra najbolje u karijeri, ali mislim da može mnogo bolje", dodao je Zdjelar.

U Partizanu opet strepe pred reprezentativnu pauzu. Nakon poslednje usledila je kriza rezultata.

"Nezgodno pitanje. To je zbog toga što nismo zajedno, ali i što se opustimo. I onda dođe ta prva utakmica… Stvarno posle pauza ne igramo dobro i moramo da mislimo o tome mi igrači, ne smemo da dozvolimo padove. Mi moramo da dobijemo svaku sledeću utakmicu kako bismo stekli što više samopouzdanja za drugi deo sezone", naglasio je Saša Zdjelar.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar