Модрић ''у каналу''!

Реал ангажовао човека да га врати из мртвих! Краљевски клуб ништа не препушта случају. . .

Фудбал 09.11.2018 | 17:00
Модрић ''у каналу''!
Фудбалери Реала из Мадрида успели су коначно да вежу две победе. Након рутинског тријумфа у купу над нижелигашем Мелиљом (4:0), Краљевски клуб је под вођством новог тренера Сантијага Соларија дошао и до друге победе овог викенда савладавши Ваљадолид.

Мадриђани су победили код куће са 2:0, постигли голове тек пред крај утакмице, а поново је лошу представу имао капитен хрватске репрезентације Лука Модрић. Хрватска "десетка" већ месецима не игра на нивоу на који нас је навикао, а највећи разлог дефинитивно је дуга прошла сезона која је кулминирала финалом Светског првенства у Русији.

У клубу су свесни да је Модрић само бледа сенка оног прошлогодишњег Луке, а Спортске новостипреносе како је управа Реала ангажовала кондиционог тренера Антонија Пинтуса - којег је својевремено у клуб довео Зинедин Зидан - да врати свежину и енергију играчу.

Најбољи фудбалер света ове сезоне сам је признао после победе над Ромом у Лиги шампиона да га је Мундијал исцрпео и физички и ментално, те да ће му требати времена да се врати на највиши ниво. Спортскепреносе и речи шпанске новинарке Аранче Родригез која сматра да би Модрић с новим кондиционим тренером Пинтусом већ у јануару могао да се врати у форму.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар