Modrić ''u kanalu''!

Real angažovao čoveka da ga vrati iz mrtvih! Kraljevski klub ništa ne prepušta slučaju. . .

Fudbal 09.11.2018 | 17:00
Modrić ''u kanalu''!
Fudbaleri Reala iz Madrida uspeli su konačno da vežu dve pobede. Nakon rutinskog trijumfa u kupu nad niželigašem Meliljom (4:0), Kraljevski klub je pod vođstvom novog trenera Santijaga Solarija došao i do druge pobede ovog vikenda savladavši Valjadolid.

Madriđani su pobedili kod kuće sa 2:0, postigli golove tek pred kraj utakmice, a ponovo je lošu predstavu imao kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Hrvatska "desetka" već mesecima ne igra na nivou na koji nas je navikao, a najveći razlog definitivno je duga prošla sezona koja je kulminirala finalom Svetskog prvenstva u Rusiji.

U klubu su svesni da je Modrić samo bleda senka onog prošlogodišnjeg Luke, a Sportske novostiprenose kako je uprava Reala angažovala kondicionog trenera Antonija Pintusa - kojeg je svojevremeno u klub doveo Zinedin Zidan - da vrati svežinu i energiju igraču.

Najbolji fudbaler sveta ove sezone sam je priznao posle pobede nad Romom u Ligi šampiona da ga je Mundijal iscrpeo i fizički i mentalno, te da će mu trebati vremena da se vrati na najviši nivo. Sportskeprenose i reči španske novinarke Aranče Rodrigez koja smatra da bi Modrić s novim kondicionim trenerom Pintusom već u januaru mogao da se vrati u formu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar